Angelina Jolie visszatér a képernyőkre

Forrás: Northfoto -
film regény Agatha Christie mozi Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angeline Jolie-t a 2010-es Az utazó óta mindössze kétszer láthattuk a vásznon: a 2014-es Demoná-ban, illetve a tavalyi A tengernél című párkapcsolati drámában, amit ő is rendezett, ám készül egy újabb film is, mégpedig egy Agatha Christie-adaptáció. Ennek pedig még Jolie sem tud ellenállni.

Jó hírünk van! Angelina Jolie legközelebb egy Agatha Christie-adaptáció kedvéért állhat a kamerák elé, és a Gyilkosság az Orient expresszen új változatában játszhatja el az egyik gyanúsítottat - adta hírül a The Hollywood Reporter.

Forrás: Northfoto

Angelina Jolie azt a figurát alakítja majd az új filmben, akit Lauren Bacall játszott az 1974-es változatban. A Gyilkosság az Orient expresszen mostani feldolgozáshoz is legalább akkora sztárparádét szeretnének összehozni, mint a 42 évvel ezelőttit jellemezte, amelyben többek között Sean Connery, Albert Finney, Ingrid Bergman, Anthony Perkins, Vanessa Redgrave és Jacqueline Bisset is szerepelt. A film egyébként 2017. november 22-én kerül az amerikai mozikba.

Egyetemi tanár lesz Angelina Jolie-ból

Az Oscar-díjas színésznő és az ENSZ jószolgálati nagykövete vendégtanár lesz a a London School of Economics mesterképzésén - jelentette a brit egyetem. A teljes cikket elolvashatod itt!
Mel Gibson Jézussal együtt támad fel: 2016 lehet a színész visszatérésének évehttp://www.life.hu/kult/20160610-mel-gibson-uj-filmekben-tunik-fel.htmlÉvekkel ezelőtt Mel Gibson antiszemita megjegyzéseitől és családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyeitől volt hangos a sajtó, most viszont végre egy jó hírt is hallunk róla: idén ugyanis két filmjét is láthatjuk majd.KultOrigoMagyaroknak köszönheti a világ az első fénymásolóval készült filmethttp://www.life.hu/kult/20160609-magyaroknak-koszonheti-a-vilag-az-elso-fenymasoloval-keszult-filmet.htmlKőszegi Tamás meglepő ötlettel rukkolt elő, és bejött! Olyannyira, hogy a fénymásolóval készült kisfilmje, a The Copyist képviseli hazánkat idén a 22. Palm Springs International Shortfesten, a világ egyik legnívósabb rövidfilmes fesztiválján. KultOrigoÁmulva bámul a világ egy magyar zongoristáthttp://www.life.hu/kult/20160530-a-magyar-guiness-rekorder-zongorista-egy-szuper-jacko-feldolgozast-hozott-nekunk.htmlPéter Bence Michael Jackson híres Black Or White című számának feldolgozásával tarolt a neten. Kult--Elhunyt Zaha Hadid, a legnagyobb brit sztárépítészhttp://www.life.hu/kult/20160401-eloszor-kapta-meg-no-a-legrangosabb-brit-epiteszeti-dijat.htmlElhunyt Zaha Hadid, iraki születésű, brit sztárépítész, aki világszerte több ikonikus épületet tervezett, köztük a wolfsburgi Phaeno múzeumot és a londoni olimpiai úszóközpontot. Kult--Nézegess kimaradt jeleneteket az új Star Wars-filmből!http://www.life.hu/kult/20160329-nezegess-kimaradt-jeleneteket-az-uj-star-wars-filmbol.htmlAmerikában április elején jelenik meg otthon is megtekinthető formában a Star Wars: Az ébredő Erő. Kiadtak egy rövid előzetest, amely a DVD-n és a Blu-rayen található kimaradt részekhez csinál kedvet. KultOrigoHoppá! J.K. Rowlingot írótanfolyamra küldtékhttp://www.life.hu/kult/20160327-j-k-rowlingot-a-harry-potter-szerzojet-elkuldtek-irotanfolyamra.htmlJ. K. Rowling, a Harry Potter szerzője nemrég a Twitterén osztott meg pár visszautasító levelet, amit a kiadók küldtek neki, pontosabban írói alteregójának, Robert Galbraith-nek. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.