Angeline Jolie-t a 2010-es Az utazó óta mindössze kétszer láthattuk a vásznon: a 2014-es Demoná-ban, illetve a tavalyi A tengernél című párkapcsolati drámában, amit ő is rendezett, ám készül egy újabb film is, mégpedig egy Agatha Christie-adaptáció. Ennek pedig még Jolie sem tud ellenállni.

Jó hírünk van! Angelina Jolie legközelebb egy Agatha Christie-adaptáció kedvéért állhat a kamerák elé, és a Gyilkosság az Orient expresszen új változatában játszhatja el az egyik gyanúsítottat - adta hírül a The Hollywood Reporter.

Forrás: Northfoto

Angelina Jolie azt a figurát alakítja majd az új filmben, akit Lauren Bacall játszott az 1974-es változatban. A Gyilkosság az Orient expresszen mostani feldolgozáshoz is legalább akkora sztárparádét szeretnének összehozni, mint a 42 évvel ezelőttit jellemezte, amelyben többek között Sean Connery, Albert Finney, Ingrid Bergman, Anthony Perkins, Vanessa Redgrave és Jacqueline Bisset is szerepelt. A film egyébként 2017. november 22-én kerül az amerikai mozikba.

Egyetemi tanár lesz Angelina Jolie-ból
Az Oscar-díjas színésznő és az ENSZ jószolgálati nagykövete vendégtanár lesz a a London School of Economics mesterképzésén - jelentette a brit egyetem. A teljes cikket elolvashatod itt!