Tombol a nyár! Így bulizhatsz világsztárokkal a következő hetekben

kultúra fesztivál programajánló VOLT Fesztivál eon2016 fesztiválok2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fesztivál, koncertek, színház, és érdekes kiállítás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

E.ON Múzeumok Éjszakája

Június 25.

Országszerte

Hősök, újítók és felfedezők az idei Múzeumok Éjszakájának tematikája. A hősöket és nagy újítókat a múzeumok adják majd, a felfedezők pedig maguk a látogatók lesznek. A rendezvény mindenkinek tartogat érdekes programokat, hiszen még elképzelni is lehetetlen, hogy a 400 intézmény 2200 programjából ne találna bárki legalább egy kedvére valót. A látogatók június 25-én nemcsak a múzeumok és kiállítóhelyek, hanem számos más kulturális, művészeti és közművelődési intézmény, könyvtár, levéltár, kulturális örökségi helyszín, műemlék vagy civil szervezet gazdag programjaiból választhatnak. További információkat ITT találhatsz!

Forrás: Múzeumok éjszakája

Rosetta / North / Kerretta / Entrópia Architektúra

Június 28.

Dürer Kert, room 041

A philadelphia-i Rosetta régi ismerősként tér vissza Magyarországra, hiszen immáron ötödjére fogják megdolgoztatni dobhártyáinkat space-esen elszállós, ugyanakkor roppant súlyos, hardcore-alapú post-metaljukkal. A csapat legutóbbi, 2015-ös nagylemezük, a Quintessential Ephemera óta öttagúra bővült, hiszen a post-rock egyik legjobb képviselőjének (City of Ships) gitáros-énekese, Eric Jernigan is csatlakozott hozzájuk, zenei tudásával tovább színesítve a gárda eddig sem épp unalmas zenéjét.

Volt fesztivál

Június 29 - Július 2.

Sopron

Június 28-án 24. alkalommal nyitja meg kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, amelyet az év elején Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának választottak Hollandiában. A világsztár-kínálatból a legnagyobb érdeklődés az Iron Maiden, a The Prodigy, Wiz Khalifa, Slayer és az Axwell˄Ingrosso páros fellépését kíséri, miközben a VOLT szervezői büszkék arra is, hogy a legtöbb magyar fellépővel ugyancsak a VOLT-on találkozhat a közönség. A nyitónapon első alkalommal adják át a Petőfi Zenei Díjakat, hazai- és világsztárok és szinte a teljes magyar popszakma jelenléte mellett. További információkat ITT találhatsz!

Adunk egy tippet

Őrületes koncertek és bulik, de más programod van? Nem tudsz ellátogatni a Volt-ra? A Telekom Buddyk segítségével Te is ott lehetsz!
Fotó: Bielik István - Origo

FessNeki

Az esemény folyamatos

A FessNeki művészeti stúdióban napról napra világhírű festők műalkotásai kerülnek elő, hogy a festeni vágyó, előképzettséggel nem rendelkező vendégek elkészíthessék saját példányukat belőlük. Az alkotóműhely most a különféle létesítmények életét is megszínesíti: jótékonysági kezdeményezés keretein belül festményeket ajánl fel segítő intézményeknek - például kórházaknak, gyermekotthonoknak, iskoláknak. Az intézmények jelentkezését a hello@fessneki.hu e-mail címen vagy az alábbi linken várják a Stúdió munkatársai.

Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

ZAKO Fesztivál

Július 1-10.

Zalaegerszeg

A ZAKO Fesztiválnak idén is Kvártélyház Szabadtéri Színház ad otthont, amely idén már a tizedik nyári évadát kezdi. A Manna Kulturális Egyesület és a Kvártélyház közös szervezésében megvalósuló Zalaegerszegi Kortárs Művészeti Fesztiválon negyedik éve vendégeskednek több mint egy hétig független előadások a Zalaegerszeg történelmi múltú belvárosi épületének udvarán felállított szabadtéri színpadon. A seregszemlén a Zala megyei közönségnek lehetősége van megismerni a kortárs független alkotókat és olyan független színházi előadásokat, melyekkel nem találkozhatnak a régióban.

Forrás: Manna Produkció

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.