Otthon vagy a munkahelyen ülsz, és azon gondolkozol, miért nem a többiekkel csapatod a VOLT-on? Van megoldás, ugyanis a Telekom Buddykkal egy gombnyomással a fesztiválon érezheted magad!

Hacsak nem vagy NASA mérnök, valószínűleg még nem irányítottál robotot. Ha viszont mégis az lennél, partirobot kezelőpultja még akkor sem volt a kezed közt. Idén úgy veretheted Sopronban, ahogy még soha, és ehhez a főnöködnél/anyukádnál/feleségednél sem kell kibuliznod egy last minute kilépőt!

Jöjjenek a részletek. Megnyitod a böngésződet, virtuálisan elcammogsz a telekombuddy.hu oldalra, és rákattansz az élő fesztiválstreamre. Eddig nem túl izgi, viszont ha eláruljuk, hogy a kamerák netről irányítható buliavatarokba vannak rejtve, egyből más a helyzet. Július 29-től délután 5 és 9 között bárki bejelentkezhet a három Telekom Buddy egyikébe, ahol rögtön megnyílik a kalandok végtelen tárháza. Vízipisztolyozás, ökölpacsizás és haverkodás a fesztiválozókkal úgy, hogy közben kilométerekre vagy a helyszíntől? Sima ügy! Inkább ezt nyomd haver, mint a társkeresőt!

A fesztivál fotózás egyik szépsége, hogy álltalában örülnek a fotósnakFotó: Bielik István - Origo

A VOLT-on, Soundon és Szigeten krosszoló robotjainkat ráadásul hús-vér emberek viszik be a legnagyobb buliba, így miközben te a Buddy képernyőjén vigyorogsz, a YOLO-ban erős Toncsi, a triciklikirály Gergely, a sátorkalandor Gergő vagy a régésznek álcázott Dóra gondoskodik a szórakoztatásodról.

Mutasd meg, hogy te hogy csinálod a fesztivált, és szerezz új spanokat valamelyik nagy fesztiválon! Ilyen élményben még úgysem volt részed. Ha pedig inkább másoknak okoznál örömet, jelentkezz július 11-től szigetes Buddy Guide-nak, és kapd a nyakadba a Telekom Buddykkal együtt az egész országot! Na, mire vársz még?

 Támogatott tartalom