"A csajok nyomultak nagy cicikben, közepesekben és kicsikben": dögös fotók a VOLT-ról!

fesztivalok2016 fotó szexi fesztivál VOLT 2016 lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is több ezren vesznek részt Magyarország egyik legnagyobb fesztiválján. Ha nem is lehetsz részese a bulinak, néhány kép erejéig odarepítünk! 

Június 28-án 24. alkalommal nyitotta meg kapuit a Telekom VOLT Fesztivál, amelyet az év elején Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának választottak Hollandiában. A nyitónap első napján átadták a Petőfi Zenei Díjakat, melyen hazai- és világsztárok is színpadra álltak. A buli hajnalig tartott, így készültek igazán pikáns hangulatképek: a látottak alapján a lányok nem igazán nevezhetők szégyenlősnek. Íme, a szexi összeállításunk!

/1606/Csajo201663014340

Nem tudsz ellátogatni a Volt-ra? A Telekom Buddyk segítségével Te is ott lehetsz.

Támogatott tartalom

Unod már a hőséget? Íme, néhány hűsítő program! http://www.life.hu/kult/20160630-kulturalis-programajanlo-junius-30-julius-3-mozi-szinhaz-koncert.htmlMozi, kóstoló, és érdekes fesztivál is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoPillants be élőben a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/kult/20160629-a-volt-kozelebb-van-mint-gondolnad-a-telekom-buddyk-segitsegevel.htmlOtthon vagy a munkahelyen ülsz, és azon gondolkozol, miért nem a többiekkel csapatod a VOLT-on? Van megoldás, ugyanis a Telekom Buddykkal egy gombnyomással a fesztiválon érezheted magad! KultOrigoTombol a nyár! Így bulizhatsz világsztárokkal a következő hetekben http://www.life.hu/kult/20160623-kulturalis-programajanlo-junius-23-26-fesztival-koncertek-es-programok-a-hetvegere.htmlFesztivál, koncertek, színház, és érdekes kiállítás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoMicsoda hír! Hungarikum lett az Erős Pista és a Törley pezsgő http://www.life.hu/kult/20160620-uj-dolgokkal-bovult-a-hungarikumok-listaja-eros-pista-es-a-torley-pezsgo-a-legjobbak-kozott.htmlA magyar cimbalommal, a Törley pezsgővel, a Piros Arannyal és az Erős Pistával, illetve a kaptárkövekkel és a bükkaljai kőkultúrával bővült a Hungarikumok Gyűjteménye - közölte a földművelésügyi miniszter a Hungarikum Bizottság pénteki, kisvárdai ülése után. Kult--Magyar futball, magyar film: a legemlékezetesebb hazai focis mozikhttp://www.life.hu/kult/20160613-magyar-futball-magyar-film-a-legemlekezetesebb-hazai-focis-mozik.htmlHa egy komplett kezdő tizenegyet nem is, de jó néhány jelentős és kiemelkedő focis filmet kiállított már a magyar mozi – köztük egészen friss darabokat is. A magyar labdarúgó-válogatott Eb-szereplését mi mással is ünnepelhetnénk, mint egy videós összeállítással a legjobbakból? Kult--8 dolog, amiért megéri optimistának lennihttp://www.life.hu/kult/20160609-8-dolog-amiert-megeri-optimistanak-lenni.htmlAz optimizmus és a pesszimizmus fizikális és mentális jólétünkre is kihathat. Egyértelmű tehát, hogy egy optimista életszemléletű ember boldogabb, egészségesebb és hosszabb életet is él… És ez még csak a kezdet. Íme, 8 dolog, amiért megéri optimistának lenni. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.