Facebookon keresnek munkát a Művész mozi egykori vezetőjének

Művész mozi film munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító posztot tett közzé a férfi barátja a Facebookon. A Művész mozi egykori vezetője bajban van: az utcára került és alkalmi munkákból él. 

"Emlékeztek rá? Ő Szabó Marci, aki Művész Mozi vezetője volt 2012-ig. AKKOR,
ha a Művészbe mentünk, hozzá mentünk: olyan volt, mint egy igazi házigazda. Gyakran láttuk az előtérben, beszélgetett, tanácsot adott mit érdemes megnézni, mit nem annyira, segített, sőt volt, hogy csak úgy beengedett üres zsebű filmrajongókat (vagy ezt most nem kellett volna... ?)" - olvasható többek között a Facebook bejegyzésben.

A posztot pár óra alatt több mint ezren osztották meg, mi pedig reméljük, Marci mihamarabb testhezálló munkához és fedélhez jut.

Megvan, mitől lehet még gyönyörűbb a női test - Fantasztikus fotókhttp://www.life.hu/kult/20160625-madridi-szekhelyu-spanyol-fenykepesz-emilio-jimenez-lenyugozo-vizualis-kompoziciokat-keszit.htmlMadridi székhelyű spanyol fényképész Emilio Jiménez lenyűgöző vizuális kompozíciókat készít kamerájával. A világ oda van érte... KultOrigoElképesztő nosztalgiavideó - Így vészelték a hőséget 60 éve a budapestiekhttp://www.life.hu/kult/20160625-igy-veszeltek-a-hoseget-60-eve-a-budapestiek-filmhirado.htmlVírusként terjed a Facebookon egy 1957-es filmhíradó részlet: a hőségről. Akkoriban ilyen kisfilmet láthattunk, ami bizonyítja, 60 éve is sem voltak kevésbé forróak a nyarak. Kult--Könnyekig meghatódtak Kulka János kollégáihttp://www.life.hu/kult/20160622-kulka-janos-videouzenete-meghatotta-katona-jozsef-szinhaz-evadzaro-tarsulati-ulesen-a-kollegait.htmlAhogy megírtuk, videóüzenetet küldött Kulka János kollégáinak, a Katona József Színház évadzáró társulati ülésére. Az otthonában lábadozó színésznek egyre jobban hiányzik a színpad. Kult--Muhammad Ali élete képekben - A legendás sportoló legemlékezetesebb pillanataihttp://www.life.hu/kult/20160604-muhammad-ali-bokszolo-legemlekezetesebb-pillanatai.htmlElhunyt Muhammad Ali, minden idők legsikeresebb bokszolója. A Life.hu a legemlékezetesebb pillanataival búcsúzik a sportolótól. Kult--Illúzió: Bereczki Zoltán búcsúzikhttp://www.life.hu/kult/20160604-bereczki-zoltan-az-illuzio-nevu-musoratol-bucsuzik.htmlAz énekes úgy döntött, hogy jelenlegi formájában hétfőn utoljára mutatja be a nézőknek Illúzió-koncertjét... Kult--Meztelenszerepet kapott Szorcsik H. Vikihttp://www.life.hu/kult/20160525-meztelenszerepet-kapott-szorcsik-h-viki.htmlFélpucéran debütál a színpadon a Jóban Rosszban egykori tinisztárja, Szorcsik H. Viki. A lány főszerepet kapott, ráadásul nem is egy, hanem három darabban játszik majd. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.