Durva! Vákuumba csomagolta az élő testeket egy japán fotós

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com -
műanyag vákuum Haruhiko Kawaguchi szerelmespár Japán fényképész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltartósított szerelem is lehetne a címe a japán fényképész munkájának, aki az arra vállalkozó párokat vákuumba csomagolva fotózta.

Sokáig járta az éjszakai klubokat, Haruhiko Kawaguchi japán fotós abban a reményben, hogy talál olyan párokat, akik megengedik, hogy műanyagba csomagolja őket. Nem volt egyszerű meggyőzni a szerelemeseket, de végül sikerült néhány párt vákuumoznia.

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com

Első hallásra furcsa, bizarr és félelmetesen perverz ötlet, hogy két embert vákuum-csomagolásba bújtat a japán fotós. Éppen ezért minden alkalommal, amikor újabb párokat próbált megfűzni, magával vitte a már elkészült munkáit.

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com

A fényképész szerint a műanyag csomagban, szinte összeolvadva a szerelmesek érzelmei még intenzívebbé válnak. Elárulta, hogy rendszerint nagy meglepetést okoznak a fotói. "Mindenkit meglepnek a munkáim. Nagyon szélsőséges reakciókat kapok" - mondta Haruhiko Kawaguchi, a fotós.

Forrás: Haruhiko Kawaguchi/photographerhal.com

A művésznek mindössze 10 másodperce van arra, hogy elkészítse a képet, ugyanis ennél tovább nem maradhatnak levegő nélkül a modellei. Egyszer még ő maga is kipróbálta, milyen becsomagolva lenni, de rettenetesnek találta az élményt - írja a So Bad So Good.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.