Rolling Stones Mick Jagger születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rock and roll műfajának egyik, ha nem a legnagyobb ikonja mindig is szeretett énekelni, de szülei szigorúan tanári pályára készítették, mivel első szülött fiúként az volt a dolga, hogy apja nyomdokaiba lépjen. A sors azonban a helyes irányba terelte.

Gyermekkora óta szerette hallgatni és nézni is az énekeseket, ő maga is nagyon sokat dalolt. Más kedvenc elfoglaltsága szinte nem is volt az éneklésen kívül. Mick Jagger nem volt olyan balhés fiatal, mint amilyeneknek általában gondoljuk a rockzenészeket.

Forrás: AFP

Kifejezetten jó tanuló volt, és még az egyetemet is elkezdte, de végül mindent otthagyott zenei karrierjéért. Fiatalon gyakran énekelgetett klubokban, de nézőként is rengeteg időt töltött el a különböző énekes helyeken. Ugyanúgy, mint Keith Richards és a Rolling Stones többi tagja,

Jagger sem az iskolapadban szerezte meg a zenéléshez szükséges ismereteket, kottát sem tudott olvasni.

A ma 73 éves Jagger igazi ikonná vált a Rolling Stones zenekar tagjaként, és rocksztárokhoz méltó magánéletet él. 73 éves létére nemsokára nyolcadszorra is apa lesz.

7 film, amiben igazán tombol a kánikulahttp://www.life.hu/kult/20160725-filmek-amik-nyaron-a-legnagyobb-hosegben-jatszodnak.htmlEzekben a forró nyári napokban legalább azzal enyhíthetünk a hőség okozta kellemetlenségeken, hogy megnézünk olyan filmeket, amelyek hősei nálunk sokkal jobban szenvednek a kánikulától. Ráadásul nekik legtöbb esetben muszáj sorsfordító tetteket is végrehajtaniuk közben. Kult--Rajongói támadják a Quimbythttp://www.life.hu/kult/20160726-quimby-az-eddig-politikailag-fuggetlen-zenekar-tusnadfurdon-lepett-fel-a-rajongok-haborognak.htmlA Quimby eddig szigorúan elzárkózott minden politikai rendezvénytől, azonban pénteken Tusnádfürdőn lépetek fel, a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén Erdélyben. A rajongók most emiatt háborognak. Kult--Pikáns felvételen Tóth Andihttp://www.life.hu/kult/20160726-a-valotarsak-sorozatban-pikans-felvetelen-toth-andi-az-x-faktor-gyoztese.htmlPikáns jelenetben forgat az X-Faktor felfedeztettje, Tóth Andi, aki a Válótársak című sorozat legújabb évadában tűnik majd fel. KultOrigoMegint tarolt a Tiszta szívvel és a Liliom ösvényhttp://www.life.hu/kult/20160723-a-palicsi-filmfesztivalon-till-attila-tiszta-szivvel-cimu-filmje-kozonseg-dijat-nyert-fliegauf.htmlTill Attila Tiszta szívvel című filmje a versenyprogram legnépszerűbb filmjeként elnyerte a közönség díját, Fliegauf Bence Liliom ösvény című alkotását fődíjjal tüntette ki a Párhuzamok és Ütközések nevű versenyprogram zsűrije a péntek este véget ért 23. palicsi filmfesztiválon. KultOrigoÉrdekes és izgalmas programokra vágysz? Merülj el hazánk csodáibanhttp://www.life.hu/kult/20160721-kulturalis-programajanlo-julius-21-24-mozi-es-programok.htmlMozi, fesztivál, és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkoznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoMa lenne 65 éves Robin Williams!http://www.life.hu/kult/20160721-robin-williams-ma-lenne-65-eves-a-komikus-ongyilkos-lett-ket-evvel-ezelott.htmlKét évvel ezelőtt mindenkit ledöbbentett Robin Williams halálhíre. Állítólag súlyos betegsége miatt dobta el magától az életét. Az Oscar-díjas és hatszoros Golden Globe-díjas amerikai komikus ma lenne 65 éves. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.