Fedezd fel Budapest rejtett zugait: kalandos programokra hív a főváros

BUG2016 kultúra mozi Budapest programajánló futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mozi, színház és izgalmas sportesemény is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Bár a nyár véget ért, attól még nem kell bezárkóznod a négy fal közé. Nézz körül a nagyvárosban, hiszen számtalan izgalmas és érdekes program vár rád. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket.

World Press Photo 2016

Szeptember 23 - Október 23.

Néprajzi Múzeum

Az évente 145 különböző városban 4 millió látogatót vonzó World Press Photo, a világ legrangosabb utazó fényképkiállítása szeptember 23-án Budapestre érkezik, és egy hónapon át látogatható a Néprajzi Múzeumban.

World Press Photo 2016 megnyitó Fotó: Mudra László - Origo

Négy fal között - avagy zárt ajtók, tárt lábak

Szeptember 30, október 1-2.

Jurányi Ház, Tünet Stúdió

Nincs velük bajom, ha a négy fal között csinálják - hangzik a "toleráns" mantra, amivel minden szexuális devianciát el lehet intézni. De mi történik valójában a négy fal között, ami takargatásra szorul? Mit csinálnak, vagy inkább mit nem csinálnak a mai párok? Szeptember 30-án debütál a Négy fal között - avagy zárt ajtók tárt lábak című új darab a Tünet Együttes műhelyéből, Ördög Tamás (Dollár Papa Gyermekei) rendezésében.

Forrás: Tünet Együttes

BUDAPEST URBAN GAMES

2016.10.01.

A főváros több pontján

A Budapest Urban Games a Főváros és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. által szervezett rendhagyó sportesemény, melynek célja a városi sportolás népszerűsítése és a helyi sportközösségek támogatása. Az idei, "KEZDETEK" évben budapesti sportközösségek mérik össze erejüket a város különböző pontjain olyan helyszíneken, amelyeket eddig kikapcsolódásra vagy közlekedésre használtunk, legyen az egy belvárosi utca, turisztikai látványosság vagy elhagyott telek. Csatlakozz te is, gyere ki, JÁTSSZUK LE! Jelentkezzetek a város legurbánusabb sporteseményére! Szerezzétek meg a legelső utcalimpia érmeit és hirdessétek velünk a sport szeretetét!

Forrás: Facebook/Budapest Urban Games

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

A Cinema City összes mozijában

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést - amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.