Angelina Jolie afganisztáni háborús hős lesz új filmjében

Forrás: NORTHFOTO/Balkis Press -
Afganisztán háború Angelina Jolie hős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az afganisztáni háború egyik amerikai hősét alakítja új filmjében a The Hollywood Reporter értesülései szerint új filmjében Angelina Jolie.

A színésznő Mary Jennings Hegart alakítja majd a tervbe vett alkotásban, amely a légierő tisztjének visszaemlékezésein alapul. A Shoot Like A Girl: How One Woman's War Against the Taliban Led to Her Victory Over the Department of Defense (Így lő egy lány - Hogyan vezetett egy nő tálibok elleni háborúja a védelmi minisztérium feletti győzelemhez) című kötet 2017 márciusában jelenik meg.

Angelina Jolie egy jordán menekülttáborban Forrás: NORTHFOTO/Balkis Press


Mary Jennings Hegar elitpilótaként szolgált az Egyesült Államok és szövetségesei afganisztáni háborújában a tálib szélsőségesek ellen. Mentőakciókban vett részt, szolgálataiért megkapta az egyik legjelentősebb kitüntetést, a Bíbor Szívet. Úttörő volt a maga területén és sok olyan akadályt lebontott, amely hátráltatta az amerikai hadseregben szolgáló nőket. A forgatókönyvet Frank Baldwin írja, rendezőt még nem találtak.

A színésznő az elmúlt hetekben a Brad Pitt-től való válása miatt szerepelt a címlapokon. Egyes források szerint a két híresség a hétvégén megegyezett hat gyerekük láthatásának feltételeiről az elkövetkező hetekre. A gyerekek anyjuknál vannak, de a megállapodás értelmében Brad Pittnek lehetősége lesz látni őket egy terapeuta jelenlétében. A színész állítólag többször kapott dührohamot gyerekei jelenlétében, Jolie részben emiatt nyújtotta be a válókeresetet.

Az 5 leghátborzongatóbb, máig megoldatlan gyilkosság (18+)http://www.life.hu/kult/20160927-az-ot-leghatborzongatobb-maig-megoldatlan-gyilkossag.htmlHa gyerekünk születik, a kutyának mennie kell?http://www.life.hu/kult/20160908-tenyek-es-tevhitek-ha-gyerekunk-szuletik-a-kutyanak-mennie-kell.htmlA gazdi adatait a kutyába töltik?http://www.life.hu/kult/20160907-a-gazdi-adatait-a-kutyaba-toltik-avagy-mit-lehet-tudni-a-chipekrol.htmlNagy durranás lesz az új film Agatha Christie regényébőlhttp://www.life.hu/kult/20161001-judi-dench-michelle-pfeiffer-es-johnny-depp-is-szerepel-a-gyilkossag-az-orient-expresszen-cimu.htmlCéline Dion új, francia nyelvű lemezt készítetthttp://www.life.hu/kult/20161001-celine-dion-enekesno-uj-francia-nyelvu-lemezt-keszitett.htmlVége! 22 év után felmondott színházának a magyar színészóriáshttp://www.life.hu/kult/20161001-22-ev-utan-felmondott-a-katona-jozsef-szinhaznak-a-magyar-szineszorias-haumann-peter.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.