Tényleg újra összeáll a Szex és New York csajbandája?

Forrás: The Picture Desk/n/a/Patrick Demarchelier -
film Sarah Jessica Parker Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Jessica Parker színésznő, a Szex és New York sztárja meglepő kijelentést tett a minap. 

Mióta a négy New York-i barátnő, Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda megjárta Abu Dhabi-t, nem "hallottunk" felőlük. Sokszor felröppentek már a hírek arról, hogy lesz vagy sem folytatása a történetnek, és a találgatások sosem ülnek el, hiszen rajongók milliói várják, hogy új fordulatot vegyen a csajok élete.

Forrás: The Picture Desk/n/a/Patrick Demarchelier

Nemrég pedig a főszereplő, Sarah Jessica Parker bejelentette, egyáltalán nem kizárható, hogy lesz következő film. Parker a Press Association-nek azt nyilatkozta, mindig vannak lehetőségek, és hogy nem valószínű, hogy négyőjük közül bárki is nemet mondana a dologra. "Nem tudom, hogy mozifilm vagy sorozat, de azt gondolom, ez még egy nyitott kérdés, amit meg kell beszélni." Hát, mi nagyon várnánk a harmadik filmet!

Demény, a celebvizsla - "Minek fizessek a szeretetért, ha meg is menthetek valakit?"http://www.life.hu/kult/20160920-interju-magos-judittal-a-demeny-a-kotsog-konyv-irojaval.htmlDemény, a kötsög, Magyarország legismertebb vizslája, a közösségi portál állatsztárja. Örökbe fogadott kutya, aki az állatvédelem mellett is felemeli a hangját, de más témákban is markáns véleménye van. Ahogy viszont lenni szokott, Demény sem lehetne most ott, ahol van, ha nincs mögötte egy nő, aki az útját egyengeti. Ez a nő pedig nem más, mint Magos Judit, Demény gazdája. KultOrigoCéline Dion új, francia nyelvű lemezt készítetthttp://www.life.hu/kult/20161001-celine-dion-enekesno-uj-francia-nyelvu-lemezt-keszitett.htmlEncore un soir (Még egy éjszaka) címmel francia nyelvű albummal jelentkezett Céline Dion. A kanadai sztár legutóbb 2012-ben adott ki francia anyagot (Sans attendre). Kult--Az 5 leghátborzongatóbb, máig megoldatlan gyilkosság (18+)http://www.life.hu/kult/20160927-az-ot-leghatborzongatobb-maig-megoldatlan-gyilkossag.htmlEgyes rejtélyes halálesetek sokáig tartják lázban a médiát, és a közvéleményt is, ám sokszor azonban még ez sem segít a rendőröknek a bűnügyek megoldásában. Hiába a fokozott figyelem és a rengeteg teória arról, mi történhetett, bizonyos esetek máig megoldatlanok maradtak. Íme, a leghátborzongatóbb, máig megoldatlan ügyek – csak erős idegzetűeknek! KultOrigoA nonprofit lét és az állatvédelemhttp://www.life.hu/kult/20160907-allatvedelmi-szervezetek-non-profit-mukodese.htmlAz állatvédő szervezeteket az úgynevezett nonprofit működés jellemzi. Ez nem jelent mást, mint azt, hogy tevékenységüket nem anyagi javak megteremtése érdekében végzik, hanem valamilyen egyéb társadalmi cél elérését igyekeznek megvalósítani. KultOrigoÍgy lesz teljes az életed: fogadj örökbehttp://www.life.hu/kult/20161003-allatok-orokbefogadasat-segitjuk.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--Angelina Jolie afganisztáni háborús hős lesz új filmjébenhttp://www.life.hu/kult/20161002-angelina-jolie-afganisztani-haborus-hos-lesz-uj-filmjeben-mary-jennings-hegar-elitpilotat-alakitja.htmlAz afganisztáni háború egyik amerikai hősét alakítja új filmjében a The Hollywood Reporter értesülései szerint új filmjében Angelina Jolie.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.