A világ legcukibb állatai – és most a tiéd lehet bármelyik!

kutya állat állatvédelmi hét állatvédelem macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik...

Krinolin egy nyolc év körüli kan tacskókeverék, aki figyelmes, érdeklődő, nyitott és barátságos, egyszerűen nem lehet nem szeretni. Nagyon emberközpontú kutya, a gyerekekért is rajong. Szeret sétálni, minden programba bevonható, kiegyensúlyozott, jó idegrendszerű kutya. +36-20-287-22-88 (Ebárvaház, Budapest)

Fotó: Kiss Kriszti/Ebárvaház

Tatu egy három év körüli, erős felépítésű, rendíthetetlen egészségű, közepes termetű, házőrző mentalitású kutya. A családdal kedves, bújós, simogatható kutya, de az idegeneket nem engedi be a területre. Kertes házba, jó kerítés mellé ajánlott, egyedüli kutyaként. +36-30-944-29-19 (PBK, Solymár)

Forrás: PBK

Mocca egy 3-4 év körüli staffordshire terrier kan, aki a szomorú múltja ellenére egy bűbájos, szelíd kutya. Az eredeti gazdája bántalmazta, a szomszédok többször hallották, ahogy sír a kutya. Mocca ennek ellenére is egy ember-, kutya- és macskabarát kutya, akinél a dominanciának a leghalványabb jele sincs. Sok mozgásra van szüksége, de akár egy gyerekes családba is örökbe fogadható. +36-70-459-75-72 (Füzesabony)

Forrás: Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány

Hóka egy egy év körüli keverék kan, aki korábbi életét láncon töltötte, enni alig kapott, foglalkozásban nem volt része. Megmentése után szépen megnyugodott, de még nagyon sokat kell tanulnia. Játékos, kicsit hiperaktív, igényli az emberek társaságát. Kutyaiskola látogatása javasolt lesz Hókával. +36-70-335-36-59 (Ebremény, Budapest)

Forrás: Ebremény

Franny egy nyolcéves angol buldog szuka, akit a jászberényi gyepmesteri telepről mentettek. Egészségi állapota, elhanyagolt szembetegsége, meggyötört teste arra utaltak, hogy Franny korábban egy szaporító kutyája lehetett. Más kutyákkal teljesen semleges, a szobatisztasága nem tökéletes, pórázon sétálni is most tanul. +36-20-268-20-21 (Noé, Budapest)

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány

Félszemci egy négy hónap körüli kandúr, aki nagyon betegen került a menhelyre, az egyik szemét ebből fakadóan el is veszítette. Nagyon élvezi a benti cicalétet, nagyokat játszik. Alkalmazkodó, alomhoz szokott, kedves macska. Benti tartással fogadható örökbe. +36-20-358-21-83 (Eger)

Forrás: Egri Menhely

Durcás egy tízéves kandúr macska, egy nagyon barátságos, bájos öregúr, akinek kifejezetten kinti-benti tartás melletti, biztonságos elhelyezést keresnek, egy olyan gazdit, aki szívesen megosztja vele a kanapéját, viszont a kertbe is kiengedi. +36-20-540-55-62 (Noé, Budapest)

Forrás: Noé Állatotthon Alapítvány
Teljesen megváltozott Csézy élete: "Ő mutatta meg, hogy mi az az önzetlen szeretet"http://www.life.hu/kult/20160920-csezy-enekesno-az-allatvedelemrol-mesel.htmlEgy ország hallgatja rajongva a tehetséges és képzett énekesnő dalait, de talán kevesen tudják, hogy az állatvédelem sem áll távol Csézytől. KultOrigoEzúttal őket fogadhatod örökbe - elárvult kutyusok, tündéri cicákhttp://www.life.hu/kult/20161006-orokbefogadas-a-life-segitsegevel.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik...KultVidd haza! Hű társad lesz élete végéig!http://www.life.hu/kult/20161005-kutya-es-macska-orokbefogadas.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--Örökbefogadás a Life.hu közreműködésévelhttp://www.life.hu/kult/20161004-fogadj-orokbe-kutyat-macskat.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihettek egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a ti szeretetetekre vágyik... Kult--Bede Róbertet megfőzték az állatokhttp://www.life.hu/kult/20160908-bede-robert-szakacs-menhelyen-segit-az-allatokon.htmlBede Róbert sztárszakács, műsorvezető, tanár, és emellett is jut ideje arra, hogy a csömöri menhelyen segédkezzen, ugyan erről az oldaláról ritkábban szólnak a híradások. Ha úgy tetszik, Róbertet megfőzték a kutyák, szeretettel beszél róluk, és az általa nyújtott segítségről is. KultOrigoGazdára váró cukiságok: fogadd örökbe a legjobb barátod!http://www.life.hu/kult/20161003-orokbefogadhato-kutyak-es-cicak.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.