örökbefogadás kutya állat állatvédelmi hét állatvédelem macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik...

Bejgli egy tíz év körüli beagle kan, aki szeret nagyokat aludni, de ha a kertben történik valami, akkor megy oda intézkedni. Nagyon jó orra van, a séták során figyelni is kell rá, nehogy elinduljon egy nyomon. A lakásban szépen viselkedik, de a szemetesből előszeretettel lop. Más kutyákkal és macskákkal is jól kijön. +36-30-944-29-19 (PBK, Solymár)

Forrás: PBK

Twister egy kétéves, ivartalanított keverék szuka, aki egy balesetben elveszítette az egyik mellső lábát, de ez nem zavarja őt semmiben, így is nagyon aktív. Szuka kutyákkal dominanciára hajlamos, kan kutyákkal tökéletesen kijön. Imádja az embereket, de még nem akadt meg rajta senkinek a szeme. +36-30-232-18-90 (Miskolc)

Forrás: Miskolci Állatmenhely

Enzo egy négy év körüli, nagytermetű, ivartalanított kan kutya, akit az Illatos úti ebrendészeti telepről mentettek. Kezdetben félénk, de akiket megismert, azokkal kedves, bújós kutya. Nagy termete ellenére is ideális családi társ, aki ideiglenes befogadót is keres, nem csak gazdát. +36-70-335-36-59 (Ebremény, Budapest)

Forrás: Ebremény

Archi egy ötéves, ivartalanított, rövid szőrű tacskó kan, aki egy igazi kis bohóc. Nagyon gyorsan kötődik, de az embereket is hamar leveszi a lábukról. Imád ölben lenni, szereti a nyugalmat és kiszámíthatóságot, de a tacskó vérét sem tudná letagadni. +36-30-311-97-01 (Mancs-Rancs, Biatorbágy)

Forrás: Mancs-Rancs

Bajnok egy 3-4 év körüli vizsla keverék kan. Energikus, labdamániás örökmozgó, aki imád sétálni, és szuka kutyákkal is nagyon jól kijön, ennek ellenére több mint egy éve nem találja meg a végleges otthonát. +36-30-368-26-82 (Csömör)

Forrás: Csömöri Állatmenhely

Törpike egy három hónap körüli kandúr, aki érdekes módon nagyon kicsi méretű, nagyon lassan és nagyon keveset nő, nem tudni, mekkorára cseperedik majd. Az oltási programját megkezdték a menhelyen, ezt a leendő gazdának folytatnia kell. Benti tartással fogadható örökbe. +36-20-358-21-83 (Eger)

Forrás: Egri Állatmenhely

Fibi egy fél év körüli nőstény cica, aki korából fakadóan is játékos, aktív, barátkozó. Más cicákkal is összeszoktatható, nem rutinos gazdának sem fog gondot okozni a tartása. +36-30-232-18-90 (Miskolc)

Forrás: Miskolci Állatmenhely
Teljesen megváltozott Csézy élete: "Ő mutatta meg, hogy mi az az önzetlen szeretet"http://www.life.hu/kult/20160920-csezy-enekesno-az-allatvedelemrol-mesel.htmlEgy ország hallgatja rajongva a tehetséges és képzett énekesnő dalait, de talán kevesen tudják, hogy az állatvédelem sem áll távol Csézytől. KultOrigoVidd haza! Hű társad lesz élete végéig!http://www.life.hu/kult/20161005-kutya-es-macska-orokbefogadas.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--Bede Róbertet megfőzték az állatokhttp://www.life.hu/kult/20160908-bede-robert-szakacs-menhelyen-segit-az-allatokon.htmlBede Róbert sztárszakács, műsorvezető, tanár, és emellett is jut ideje arra, hogy a csömöri menhelyen segédkezzen, ugyan erről az oldaláról ritkábban szólnak a híradások. Ha úgy tetszik, Róbertet megfőzték a kutyák, szeretettel beszél róluk, és az általa nyújtott segítségről is. KultOrigoÁllatvédelem a sokadik műszakbanhttp://www.life.hu/kult/20160908-allatvedelem-az-ebremeny-szemevel.htmlTalán a kábeltévéken látható, amerikai állatvédelmi sorozatoknak köszönhetően, talán csak azért, mert sokan nehezen hiszik el, hogy valaki képes forintban mérhető fizetség nélkül is dolgozni egy általa fontosnak tartott célért, de tény, ami tény: az emberek többsége úgy gondolja, hogy az állatvédők államilag fizetett alkalmazottak. Olyan emberek, akik jól felszerelt állatmentő gépjárművükkel 0-24 órában elérhetők, és kötelességük is, hogy a hívásra azonnal ugorjanak akár sérült állatról, akár a gazda által leadni kívánt, megunt jószágról van is szó. Kult--Gazdára váró cukiságok: fogadd örökbe a legjobb barátod!http://www.life.hu/kult/20161003-orokbefogadhato-kutyak-es-cicak.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--Demény, a celebvizsla - "Minek fizessek a szeretetért, ha meg is menthetek valakit?"http://www.life.hu/kult/20160920-interju-magos-judittal-a-demeny-a-kotsog-konyv-irojaval.htmlDemény, a kötsög, Magyarország legismertebb vizslája, a közösségi portál állatsztárja. Örökbe fogadott kutya, aki az állatvédelem mellett is felemeli a hangját, de más témákban is markáns véleménye van. Ahogy viszont lenni szokott, Demény sem lehetne most ott, ahol van, ha nincs mögötte egy nő, aki az útját egyengeti. Ez a nő pedig nem más, mint Magos Judit, Demény gazdája. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.