Az MTV EMA-gála számokban - döbbenetes adatok Rotterdamból

EMA Rotterdam MTV díjátadás díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, az idei, 2016-os MTV EMA-gála számokban. Döbbenetes adatok láttak napvilágot Rotterdamból. Ha kíváncsi vagy, most te is megtudhatod, hány darab rúzs, hány kilónyi csillogás és hány liter vodka fogyott el a világ egyik legrangosabb zenei eseményén. 

Így néznek ki a bandatagok arcukat megbélyegző tetoválások nélkülhttp://www.life.hu/kult/20161107-steven-burton-fotos-bandatagokrol-tavolitotta-el-a-tetovalasokat.htmlAhhoz, hogy a volt bandatagok munkát találjanak, és beilleszkedjenek a társadalomba a tetoválások eltávolítása egy nagyon fontos lépés. Steven Burton fotós megmutatta, hogy néznének ki az egykori tagok a megbélyegző varratok nélkül. Kult--Exkluzív interjúk az MTV EMA-gála vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/kult/20161107-exkluziv-interjukat-keszitettunk-mtv-emi-gala-voros-szonyegerol-rotterdamban.htmlTöbbezer ember a világ szinte minden pontjáról és sok-sok világsztár tette tiszteletét az idei MTV EMA-gálán, Rotterdamban. Kult--Justin Bieber lett az idei MTV EMA legnagyobb nyertesehttp://www.life.hu/kult/20161107-nezd-meg-a-2016os-mtv-ema-nyerteseit-justin-bieber-3-szobrot-vitt-haza.htmlLélegzetelállító színpadkép, a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor - vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a 'Legjobb dal' és a 'Legjobb kanadai előadó' kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a 'Legnagyobb Rajongótábor' díjat is. Kult--Gyászhír! Elhunyt Kocsis Zoltánhttp://www.life.hu/kult/20161106-kocsis-zoltan-hatvannegy-eves-koraban-elhunyt-kossuth-es-liszt-dijas-zeneszlegenda.htmlHatvannégy éves korában elhunyt Kocsis Zoltán Kossuth- és Liszt-díjas karmester, zongoraművész és zeneszerző a Nemzeti Filharmonikusok vezetője.KultOrigoMég egy gigasztár, The Weeknd ő is ott lesz az EMA gálán!http://www.life.hu/kult/20161104-a-the-weeknd-is-ott-lesz-az-mtv-ema-galan.htmlÚjabb nagy nevet jelentett be az MTV, aki szintén ott lesz sok más előadk mellett az EMA színpadán. A The Weeknd számaira is bulizhatnak majd Rotterdamban! Kult--Rengeteget változtak a Szívek szállodája szereplői!http://www.life.hu/kult/20161102-a-szivek-szallodaja-szereploi-akkor-es-most.htmlMár nem kell sokat aludni, hogy újra belevethessük magunkat Stars Hollow mozgalmas életébe, november 25-től a rajongók számára is elérhető lesz a felélesztett sorozat. A főszereplők rengeteget változtak, mióta legutóbb láthattuk őket, nézd meg, ki mennyire hasonlít egykori önmagára. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.