Karácsonyi ajándéktippek – Azoknak, akiknek fontosak a szellemi értékek

karácsony advent ajándék ötlet tipp corleonis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság a karácsonyfa alatt inkább modernebb technikai eszközök – telefonok, tabletek, számítógépek – kapnak helyet. De mivel lepjük meg azokat a szeretteinket, akik a hagyománytisztelő értékrend hívei? Azokat, akiknek fontos, hogy egy ajándék szellemi értéket is képviseljen? Egy jó könyvnek, egy látványos színpadi produkciónak, egy érdekes tanfolyamnak mindenki örül.

Ajándékozz könyvet!

Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom

A magabiztosság nem csak abból áll, hogy társaságban közvetlenek vagyunk. Az önértékelés mélyen befolyásolja, hogy mit vagyunk képesek elérni az életben, és mennyire vagyunk boldogok. Marisa Peer bevált programja minden erőfeszítés nélkül képessé tesz arra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, és bizakodva nézz a jövőbe. Megkapó hipnotikus nyelvezete és hatékony módszerei segítségével már azzal is megváltoznak a negatív gondolkodásminták, ha pusztán elolvasod a könyvet. Olyan rögeszmék és rossz szokások fognak megtörni, amikről nem is tudtad, hogy visszafogtak. Szokásos megnyerő stílusával Marisa könyve a saját igényeidnek megfelelő, személyre szabott módszereket mutat be a magabiztosság megteremtéséhez. Más könyvektől eltérően nem csak tartós, megingathatatlan magabiztosságot nyújt, de az önszeretetre is hangsúlyt helyez, mert ennek hiányában az önbizalom elérhetetlen. Marisa könyve erőfeszítés nélkül számol fel mindenfajta önértékelési gondot, hogy meg tudd valósítani önmagad, és learasd a magabiztos élet gyümölcsét. Ár: 2990 forint; CorLeonis kiadó

Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom Forrás: Libri

Maureen Healey: Neveljünk boldog gyermeket!

Minden szülő azt kívánja, hogy gyermeke boldog legyen, majd kiegyensúlyozott és elégedett felnőtté váljon. Healy húszéves tapasztalattal rendelkezik a spirituális nevelés-oktatás terén, emellett fejlődési tanácsadóként is dolgozik. Számtalan szülőnek és gyereknek segített abban, hogy felfedezzék magukban az önbizalom és a boldogság közös gyökerét. Jól tudja, hogy a magabiztosságot soha nem a külvilágból merítjük. Foglalkoznunk, törődnünk kell vele, hogy saját bensőnkből a helyes irányba növekedjen. Gyermekpszichológiai képzettségét, buddhizmushoz fűződő ismereteit és a legmodernebb vizsgálatok eredményeit alapul véve Maureen Healy megosztja olvasóival mindazt a tudást, melyet megszerzett, miközben szó szerint bejárta a világot a válaszok után kutatva. Ár: 2243 forint; CorLeonis Kiadó

Maureen Healey: Neveljünk boldog gyermeket! Forrás: moly.hu

Ajándékozz boldogságot és sikert!

Személyes találkozás a világ legismertebb életvezetési tanácsadóival

Ki ne szeretne boldogan élni? Sikeres lenni? Ezekben lesznek segítségetekre a világ legismertebb coachai. Ha te is boldogságot és sikert ajándékoznál szeretteidnek, szerezz jegyet a 2017. április 1-jei Wake-Up! Day-re. 2017 legnagyobb motivációs és transzformációs rendezvényén Marisa Peer mellett olyan világhírű coachok, trénerek lép színpadra, mint „A Titok" című film sztárja, Lisa Nichols, Jeffrey Allen, illetve számos hazai példakép, így dr. Kemény Dénes, Hosszú Katinka, Shane Tusup és mások. A világszinten egyedülálló, rendkívül tartalmas program délelőtt 10 órától este 7 óráig nyújt prémiumminőségű kikapcsolódást, tanulási és fejlődési lehetőséget, akár életre szóló útravalót a résztvevőknek. Időpont: 2017.04.01. Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna. A rendezvényre jegyet ITT rendelhetsz.

Lisa Nichols motiváló beszédet tart Forrás: Facebook/Lisa Nichols

Ajándékozz élményt!

Karácsonyi koncert Malek Andreával a Mátyás-templomban

Egy olyan csodálatos énekesnővel dolgozhat együtt a Magyar Virtuózok, mint Malek Andrea. A többszörös Artisjus-díjas és EMeRTon-díjas magyar színésznő-énekesnő idén decemberben a Mátyás-templom falai között egy felejthetetlen koncertélményt nyújt az érdeklődő közönségnek. Időpont: 2016. 12. 28. Helyszín: Budapest, Mátyás-templom.

Malek Andrea a Mátyás-templomban fog karácsonyi koncertet adni Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajándékozz tudást!

Paleo főzőtanfolyam

Elhatároztad, hogy változtatsz az étrendeden? Beláttad, hogy az egészséges táplálkozással csak jól jársz: lefogysz, kivirulsz, energikusabb leszel...? Oké, de hogyan tovább? Mit egyél? Mivel helyettesítsd kenyeret? Mi legyen a reggeli kakaó vagy müzli helyett? Vadiúj recepteket kell megtanulni vagy a régit kell átdolgozni? Ezekre és még sok más kérdésre fogsz választ kapni – vagy legalábbis az a személy, aki paleo főzőtanfolyamot kap tőled ajándékba. Időpont: 2017-ben folyamatosan. Helyszín: Paleo Központ, Székesfehérvár, Pozsonyi út 1.

Ajándékozz paleo főzőtanfolyamot! Forrás: AFP

Advent - Minden napra egy mese: Mikulás bácsi csizmájahttp://www.life.hu/kult/20161130-zelk-zoltan-mikulas-bacsi-csizmaja-advent.htmlDecember 6-án, Mikulás napján Zelk Zoltán meséjével kedveskedünk a kicsiknek. A Mikulás bácsi csizmája egy igazán kedves esti mese lesz ezen a napon. KultThinkstockKedvenc bunkóink a filmvászonrólhttp://www.life.hu/kult/20161130-kedvenc-bunkoink-a-filmvaszonrol-bugsy-phil-connors-begbie-kapa-bruce-robertson-terence-fletcher.htmlSuttyók, utálatosak, mocskos szájúak, gorombák, mégis szeretjük nézni őket, mert mindezt rendkívül szórakoztatóan csinálják - és tudat alatt kielégítik azt a vágyunkat, hogy néha legszívesebben mi is így viselkednénk. A Tapló télapó visszatérése kapcsán összegyűjtöttük a filmvászon legnagyobb bunkóit! Kult--Advent - Minden napra egy mese: A Hókirálynőhttp://www.life.hu/kult/20161130-hans-christian-andersen-a-hokiralyno-cimu-meseje-adventre.htmlKi ne ismerné Kay és Gerda szerelmének történetét? Ki ne rettegett volna gyermekkorában a félelmetes és gonosz Hókirálynőtől? Ezúttal a legendás A hókirálynő című mesét hoztuk el nektek. Kult--Bezárva a moziban: a kedvenc egy helyszínen játszódó filmjeinkhttp://www.life.hu/kult/20161129-bezarva-a-moziban-a-kedvenc-egy-helyszinen-jatszodo-film.htmlNéhány napja már játsszák a mozik Naomi Watts új filmjét, amely egy lényegében végig ugyanabban a házban játszódó, félelmetes horror — és amelynek kapcsán listára gyűjtöttük azon kedvenc mozijainkat, amelyeknek hősei szintén nem tudnak kimozdulni. Kult--Advent - Minden napra egy mese: A hóemberhttp://www.life.hu/kult/20161130-hans-christian-andersen-meseje-a-hoember-adventre.htmlEzen a napon egy kiskutya és egy hóember történetével kedveskedhetsz a gyermekednek. Ne feledd! Az esti meséknek hatalmas ereje van!KultMel Gibson karrierjének 7 legfontosabb szerepehttp://www.life.hu/kult/20161128-mad-max-a-bounty-halalos-fegyver-a-rettenthetetlen-jelek-a-hodkoros-az-utolso-emberig.htmlAz utolsó emberig című, jelenleg is a mozikban futó filmben a gyűrött arcú Mel Gibson börtönviselt apaként védelmezi bajba jutott lányát – egy olyan szerepben, ami mintha a karrierjének összegzése lenne. Így hát megragadtuk a lehetőséget, és mi is összegeztük a színészi pályája fő állomásait. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.