Ma este debütál Lady Gaga Million Reasons videoklipje az MTV-n

album MTV videoklip Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este debütál Lady Gaga Million Reasons című videoklipje világszerte az MTV csatornáin. 

A sláger a sztár ötödik, Joanne címet viselő stúdióalbumának legsikeresebb kislemeze, a toplistákat döntögető Perfect Illusion mellett. A ma esti adásban egymás után vetítik majd a két videoklipet, melyek folytatásos történetként is értelmezhetőek. A magyar nézők 21.00-kor tekinthetik meg a premiert az MTV-n.

Lady Gaga Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Dominic Schaar


2013-as Artpop című önálló nagylemeze után a többszörös Grammy-díjas Lady Gaga idén októberben új szóló albummal tért vissza a köztudatba és a zenei életbe: a személyes hangvételű Joanne-t Gaga elhunyt, azonos nevű nagynénje ihlette.

Lady Gaga zenei munkássága az évek során ugyanolyan image váltáson esett át, mint az énekesnő külseje, rajongói és a kritikusok azonban töretlenül ünneplik az új albumot is, amely néhány hónap leforgása alatt az idei legnagyobb példányszámban eladott lemezek egyike lett. Emellett a Joanne rekordot is jelent Lady Gaga karrierjében, hiszen így ő lett az első női előadó, akinek négy albuma vezette a Billboard Top 200-as listáját ebben az évtizedben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.