karácsony fotó tradíció vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden országban másképp ünneplik az év egyik legszebb ünnepét. Nézzük, hogyan fest a karácsony, például a tengerparton. 

A karácsony szinte a világ minden országában az egyik legjelentősebb ünnep. Természetesen mindenhol más jellegzetes szokások, tradíciók kötődnek ehhez a naphoz, melyek közül néhány igazán különlegesnek számít. Van, ahol a tengerparton ünnepelnek, máshol viszont szekérrel viszik az emberek egymásnak az ajándékot. Íme, az erről készült legjobb fotók!

/1612/Kar_c20161226154026
George Michaelre emlékezünk: nézd meg galériánkat a legendárólhttp://www.life.hu/kult/20161226-george-michaelre-galeriaval-emlekezunk.htmlLesújtó hír árnyékolja be a karácsonyi ünnepeket. George Michael 53 évesen távozott az élők sorából. Az együttesben és szólóénekesként is sikeressé vált zenész csak 2010-ig több mint 100 millió lemezt adott el. Kult--Meghalt George Michael – 53 éves volthttp://www.life.hu/kult/20161226-meghalt-george-michael-53-eves-volt.htmlRengeteg hírességet, nagy embert vesztett el a világ idén, és ha azt hittük, a lista az év utolsó napjaiban már nem bővül, akkor nagyot tévedtünk... Kult--Advent - Minden napra egy mese: A kis király beszélő babájahttp://www.life.hu/kult/20161214-jokai-mor-a-kis-kiraly-beszelo-babaja-cimu-mese.htmlVisszaszámlálás: két nap karácsonyig. Ezúttal Jókai Mór történetét fogadjátok szeretettel, A kis király beszélő babája című mesét. KultThinkstockVisszavonul a sármos színész, Michael Sheenhttp://www.life.hu/kult/20161218-vege-visszavonul-a-sarmos-szinesz-michael-sheen.htmlMichael Sheen döntött: visszavonul a színészettől. Teljesen más dologgal fog foglalkozni. Kult--Advent - Minden napra egy mese: Erdei karácsonyhttp://www.life.hu/kult/20161214-bosze-balazs-erdei-karacsony-cimu-mese.htmlMég pontosan egy hét van hátra karácsonyig. Íme, egy szerethető történet estére, lefekvés előtt, a karácsonyvárás szellemében. KultThinkstockNői ruhában pózoló férfi, macska a bölcsőben és nyomozás egy nem létező alak után http://www.life.hu/kult/20161213-ezeket-a-konyveket-olvastuk-iden.htmlÍme, a Life.hu szerkesztőinek kedvenc olvasmányai idén. Bátran ajánljuk mindenkinek, akár a karácsonyfa alá is. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.