Katalin hercegnő a legjobbak között – Tehetségével hatalmas meglepetést okozott

Forrás: AFP/Remko De Waal -
fotózás Katalin hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiszteletbeli örökös tagjává fogadta kedden Katalin cambridge-i hercegnőt a brit fotográfusok királyi társasága. Az akadémiai rangú szakmai szervezet vezérigazgatója, Michael Pritchard Vilmos herceg feleségének "tehetségével és lelkes elszántságával" indokolta a döntést.

A 34 éves Katalin – polgári nevén Kate Middleton, aki hat éve házasodott össze Vilmossal, II. Erzsébet királynő unokájával, a brit trón majdani várományosával – elfogadta az akadémia által felajánlott tiszteletbeli tagságot.

Katalin hercegnő tehetséges fotós Forrás: AFP/Remko De Waal

A hercegnő régóta szenvedélyes és tehetséges amatőr fotós hírében áll. Ő készítette másodszülött gyermekük, Sarolta hercegnő első születésnapi fotóit is, amelyeket a Kensington-palota – a hercegi házaspár londoni hivatala és rezidenciája – tavaly a gyermekről készült hivatalos fotósorozatként tett közzé. Katalin már korábban is készített hivatalos felvételnek minősülő portrékat férjéről és elsőszülött gyermekükről, György hercegről, valamint közös utazásaikról is.

A Royal Photographic Society 1853-ban alakult. Első fővédnöke Viktória királynő és férje, Albert herceg – a jelenlegi uralkodó üknagyszülei – voltak. A patinás fotóakadémia tagjai közé tartozik sok más nagy név mellett az amerikai Annie Leibovitz, a kortárs portréfotó-művészet egyik legelismertebb sztárja, aki II. Erzsébet királynőről is több hivatalos fotóportrét készített.

17 kilót hízott a jóképű magyar színész - Jó oka volt ráhttp://www.life.hu/kult/20170102-17-kilot-hizott-a-jokepu-magyar-szinesz-szalay-bence-viszkis-film.htmlA Viszkis-film sztárja, Szalay Bence a szerepe és a filmrendező, Antal Nimród kedvéért 17 kilót szedett magára. KultOrigoÓriásit kaszált Carrie Fisher halálán a Disney filmstúdióhttp://www.life.hu/kult/20170102-oriast-kaszalt-carrie-fisher-halalan-a-disney-filmstudio-biztositas.htmlMinden idők egyik legnagyobb biztosítási összegét, 41 millió dollárt (12 milliárd forintot) könyvelhet el a Star Wars-filmeket gyártó Disney filmstúdió, amely bebiztosította magát arra az esetre, ha a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher nem tudná eljátszani szerződésében vállalt szerepét. Kult--Elhunyt a világhírű énekes - A színpadon esett összehttp://www.life.hu/kult/20170102-elhunyt-a-vilaghiru-enekes-a-szinpadon-esett-ossze-memo-morales.htmlMemo Morales, a pasodoble királya szilveszterkor adott koncertet Caracasban, amikor összesett a színpadon. 79 éves volt. KultOrigoTop 10+1: ezek voltak 2016 legjobb filmjei a Life.hu szerinthttp://www.life.hu/kult/20170102-top-tiz-az-idei-ev-legjobb-filmjei-a-life-szerint.htmlAz év vége mindig a visszatekintés és összegzés időszaka — meg a toplistáké. 2016 jó kis évet hozott a filmek terén, szóval nem voltunk könnyű helyzetben a 10 kedvencünk kiválasztásakor, de az alábbi listáról mindent szívesen ajánlunk. És várjuk a ti javaslataitokat is kommentben! Kult--Elképesztő partik várnak a fővárosban: itt keresd őket! http://www.life.hu/kult/20161228-szilveszteri-programajanlo-utos-partik-varnak-rad-budapest.htmlElérkezett az idei év utolsó programajánlója. Mi másról is írhatnánk nektek, mint a szilveszteri partikról, melyeken a megjelenés szinte kötelező! Vessétek bele magatokat az éjszakába, hiszen megannyi pörgős buli vár rátok. Íme! Kult--Meghalt Carrie Fisher, a Star Wars filmek Leia hercegnőjehttp://www.life.hu/kult/20161227-meghalt-carrie-szineszno-fisher-star-wars-leia.htmlA színésznő amerikai idő szerint kedd reggelt halt meg a TMZ portál értesülései szerint. 60 éves volt. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.