Íme, azok a nők, akiknek nagyon jól áll a férfimunka

fotósorozat nők férfimunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan munkák, amelyeket a közvélemény szerint nem végezhetnek nők. Kevés nőnemű hentest vagy tűzoltót ismerünk, mégis vannak olyan hölgyek, akik a férfiak által uralt területre merészkednek, és nagyon is helyt állnak! Nézd meg összeállításunkat ezekről az inspiráló nőkről.

Rengeteg olyan foglalkozás van, ami hagyományosan a férfiak által dominált terület, a gyengébbik nem képviselői közül kevesen próbálkoznak ezekkel a munkákkal, de mégis akadnak azért olyanok, akik erre vállalkoznak. Chris Crisman fotográfus ezeket a hölgyeket mutatja be sorozatában, akik dacolva a hagyományokkal és a közvélekedéssel "női munka" helyett olyan foglalkozást választottak, amit szerettek volna végezni, akkor is, ha azt férfimunkának tartják. És nagyon is jól csinálják!

/1701/_me__201715121622

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.