Még idén elkezdhetik a Szex és New York 3 forgatását

film forgatás Sarah Jessica Parker Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden igazi Szex és New York-rajongó reménykedik abban, hogy lesz még folytatása a sikeres mozifilmeknek. Többször felröppent már a 3 mozi forgatásának híre, ezúttal azonban kiderült, hogy még idén elkezdenék a készítését.

Nem először keltik már fel a rajongókban a reményt, miszerint elindul a Szex és New York harmadik részének forgatása. A sikeres sorozat után 2 mozifilm készült eddig, az utolsót 6 évvel ezelőtt mutatták be. Az igazi fanok azóta várják, hogy készüljön a folytatás, de eddig minden hír csupán pletykának bizonyult.

Úgy tűnik, tényleg leforgatják a Szex és New York harmadik részét! Forrás: HBO

Legutóbb éppen Sarah Jessica Parker egy félreérthető posztja miatt kezdtek el reménykedni, hogy tényleg visszatér a 4 kedvenc New York-i lányunk, most pedig a Radar Online szolgál örömteli információkkal. A lap szerint végre tényleg belefognak a folytatásba: folyhat a cosmopolitan koktél. Állítólag már mindegyik főszereplő megállapodott a harmadik részről, ugyan Sarah Jessica Parkernek volt némi kifogása a forgatókönyvvel kapcsolatban, de végül ő is felszállt a fedélzetre! A hírek szerint még idén, pontosabban nyáron kezdik meg a harmadik rész forgatását.

Katalin hercegnő a legjobbak között – Tehetségével hatalmas meglepetést okozotthttp://www.life.hu/kult/20170103-a-brit-kiralyi-fotoakademia-tagja-lett-katalin-hercegno.htmlTiszteletbeli örökös tagjává fogadta kedden Katalin cambridge-i hercegnőt a brit fotográfusok királyi társasága. Az akadémiai rangú szakmai szervezet vezérigazgatója, Michael Pritchard Vilmos herceg feleségének "tehetségével és lelkes elszántságával" indokolta a döntést. Kult--17 kilót hízott a jóképű magyar színész - Jó oka volt ráhttp://www.life.hu/kult/20170102-17-kilot-hizott-a-jokepu-magyar-szinesz-szalay-bence-viszkis-film.htmlA Viszkis-film sztárja, Szalay Bence a szerepe és a filmrendező, Antal Nimród kedvéért 17 kilót szedett magára. KultOrigoÓriásit kaszált Carrie Fisher halálán a Disney filmstúdióhttp://www.life.hu/kult/20170102-oriast-kaszalt-carrie-fisher-halalan-a-disney-filmstudio-biztositas.htmlMinden idők egyik legnagyobb biztosítási összegét, 41 millió dollárt (12 milliárd forintot) könyvelhet el a Star Wars-filmeket gyártó Disney filmstúdió, amely bebiztosította magát arra az esetre, ha a Leia hercegnőt alakító Carrie Fisher nem tudná eljátszani szerződésében vállalt szerepét. Kult--Elhunyt a világhírű énekes - A színpadon esett összehttp://www.life.hu/kult/20170102-elhunyt-a-vilaghiru-enekes-a-szinpadon-esett-ossze-memo-morales.htmlMemo Morales, a pasodoble királya szilveszterkor adott koncertet Caracasban, amikor összesett a színpadon. 79 éves volt. KultOrigoTop 10+1: ezek voltak 2016 legjobb filmjei a Life.hu szerinthttp://www.life.hu/kult/20170102-top-tiz-az-idei-ev-legjobb-filmjei-a-life-szerint.htmlAz év vége mindig a visszatekintés és összegzés időszaka — meg a toplistáké. 2016 jó kis évet hozott a filmek terén, szóval nem voltunk könnyű helyzetben a 10 kedvencünk kiválasztásakor, de az alábbi listáról mindent szívesen ajánlunk. És várjuk a ti javaslataitokat is kommentben! Kult--Elképesztő partik várnak a fővárosban: itt keresd őket! http://www.life.hu/kult/20161228-szilveszteri-programajanlo-utos-partik-varnak-rad-budapest.htmlElérkezett az idei év utolsó programajánlója. Mi másról is írhatnánk nektek, mint a szilveszteri partikról, melyeken a megjelenés szinte kötelező! Vessétek bele magatokat az éjszakába, hiszen megannyi pörgős buli vár rátok. Íme! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.