Gyász! Elhunyt a magyar zenész, akiért rengetegen fogtak össze

halál Semmi Komoly zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Mezei Gábor "Mező", a Semmi Komoly zenekar basszusgitárosa – írja a Blikk.

Mező 2015 óta harcolt a súlyos betegséggel. Megoperálták ugyan, de az állapota nem javult, sőt rosszabbodott. Az első operációt még rengeteg másik követte, amit hősiesen viselt, de sajnos szervezete feladta a harcot.

Elhunyt Mezei Gábor "Mező" basszusgitáros Forrás: Thinkstock

A gitárosért összefogott a punk-hardcore zenét kedvelők társasága, és 2016 márciusában jótékonysági bulival próbáltak neki segíteni, hogy fizetni tudja a kezelésének költségeit.

Ők a Glamour Women of the Year fiataljai http://www.life.hu/kult/20170202-a-glamour-women-of-the-year-harminc-alatti-jeloltjei.htmlAz idei Glamour Women of the Year jelöltjei között még olyanok is akadnak, akik alig múltak el húsz évesek, mégis hatalmas sikereket tudhatnak a hátuk mögött. Kik ezek a fiatalok? KultOrigoIdén a kakas évét ünnepelték a kínaiak: hatalmas pompával köszöntöttékhttp://www.life.hu/kult/20170201-igy-koszontottek-a-kakas-evet.htmlBeköszöntött a kakas éve a kínai naptár szerint, ezzel együtt elkezdődött egy 15 napos ünnepléssorozat is. Ott nem akárhogy köszöntik az újesztendőt: hatalmas fényekkel, színpompával és rengeteg rendezvénnyel üdvözlik az újévet! KultIzland képekben: Fantasztikus sorozat egy magyar művésztőlhttp://www.life.hu/kult/20170131-fotosorozatot-keszitett-egy-magyar-ferfi-izlandrol.htmlVoltál már valaha Izlandon? Megnéznéd közelebbről? Czakó Balázsnak hála most megteheted. Kult--Milla Jovovich legemlékezetesebb filmszerepei: egy kelet-európai szépség Hollywoodbanhttp://www.life.hu/kult/20170130-milla-jovovich-legemlekezetesebb-filmszerepei.htmlA Kaptár – Utolsó fejezet című, napokban mozikba került új filmjével Milla Jovovich lezár egy korszakot: végleg elbúcsúzik az összesen hat filmben eljátszott akcióhősnő, Alice karakterétől. Mi pedig ez alkalomból számba vettük: kik voltak Alice legfontosabb társai a színésznő karrierjében? KultOrigoPáger Antal-díjat nyert Eszenyi Enikőhttp://www.life.hu/kult/20170130-pager-antal-dijat-nyert-eszenyi-eniko.htmlEszenyi Enikő nyerte el a Páger Antal - színészdíjat. Már át is vette a különleges ereklyét. Kult--Tabányi Carmen sokat dolgozott Angelina Jolie sikeréérthttp://www.life.hu/kult/20170130-tabanyi-carmen-hires-magyar-naplovezeto.htmlEgy magyar naplóvezetőnek elképesztően nagy szerepe van egy-egy film sikeres elkészítésében. Többek között Angelina Jolie filmjéért is sokat dolgozott Tabányi Carmen. Kult--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.