István a kiráy diákok török rockopera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltuk volna, hogy a kedvenc rockoperánkat török fiatalok előadásában fogjuk valaha hallani? Pedig bizony, most ez történik. 

A magyar netezők bámulatos felvételre bukkantak a videómegosztó oldalon: török középiskolások dolgozták fel Szörényi és Bródy legendás rockoperájából, a Szállj fel, szabad madár! című nótát.

A tavaly májusban feltöltött videó egyre nagyobb hírnévnek örvend, ami annak köszönhető, hogy a fiatalok nagyon szépen megtanulták a szöveget, és a zenei aláfestés is kellemes.

A Kadıköy Anadolu Lisesi középiskola tanulói ugyan egy szót sem értenek a szövegből, de ennek ellenére egész jó kiejtéssel énekelték a magyar szavakat.

Így néz ki a magasból a jeges Balaton – Csodálatos drónfotók! http://www.life.hu/kult/20170207-dronfotok-a-fagyos-balatonrol.htmlA télnek is vannak ám csodálatos természeti jelenségei, amiket érdemes megörökíteni. A fagyos Balaton mindenkit megihlet egy kis fotózkodásra, főleg, ha még a nap is süt. KultOrigoMa ünnepelné 100. születésnapját Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/kult/20170206-ma-lenne-100-eves-gabor-zsazsa.htmlGábor Zsazsára mindenki úgy gondol, mint akinek sikerült az amerikai álom. Ma ünnepelné a 100. születésnapját. KultOrigoMa ünnepli Erzsébet a 65. évét királynőként - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170206-65-eve-valt-kiralynove-erzsebet.htmlFebruár 6-án van 65 éve, hogy Erzsébet királynő elfoglalta az angol trónt. Ez idő alatt sokat tett szeretett országáért. Kult--Gyász! Elhunyt a magyar zenész, akiért rengetegen fogtak összehttp://www.life.hu/kult/20170203-elhunyt-a-zenesz-basszusgitaros-mezei-gbar-mezo-akiert-rengetegen-fogtak-ossze.htmlElhunyt Mezei Gábor "Mező", a Semmi Komoly zenekar basszusgitárosa – írja a Blikk. KultThinkstockŐk a Glamour Women of the Year fiataljai http://www.life.hu/kult/20170202-a-glamour-women-of-the-year-harminc-alatti-jeloltjei.htmlAz idei Glamour Women of the Year jelöltjei között még olyanok is akadnak, akik alig múltak el húsz évesek, mégis hatalmas sikereket tudhatnak a hátuk mögött. Kik ezek a fiatalok? KultOrigoIdén a kakas évét ünnepelték a kínaiak: hatalmas pompával köszöntöttékhttp://www.life.hu/kult/20170201-igy-koszontottek-a-kakas-evet.htmlBeköszöntött a kakas éve a kínai naptár szerint, ezzel együtt elkezdődött egy 15 napos ünnepléssorozat is. Ott nem akárhogy köszöntik az újesztendőt: hatalmas fényekkel, színpompával és rengeteg rendezvénnyel üdvözlik az újévet! KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.