Rendőrségi képek: évtizedekkel ezelőtt így néztek ki a női bűnözők

bűnöző fotó rendőrség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyilkosoktól, a tolvajokon át egészen a prostituáltakig: mindenféle bűnöző szerepel a régi rendőrségi fotókon, melyeket az 1940-es és az 1960-as években készítettek. A fotók szereplői valószínűleg már tagadnák a múltjukat, de az ilyen tetteket nem lehet kitörölni. Nézd meg sorozatunkat, a régmúlt idők női bűnözőiről!

Megszállottá vált Mark Michaelson, miután rátalált egy régi rendőrségi fotóra. Ma már több mint 10 ezer kép található meg a gyűjteményében, a legkülönfélébb bűnözőkről. Akadnak köztük brutális gyilkosok, pitit tolvajok és prostituáltak is, egy a közös bennük: életük legmélyebb és legsötétebb pontján örökítették meg őket, amit már soha nem fognak tudni kitörölni. Az 1940-es és 1960-as években készült rendőrségi felvételekből a legérdekesebbek a női bűnözők: nézd meg, hogy néztek ki évtizedekkel ezelőtt azok a hölgyek, akik rossz útra tértek.

/1702/_vtiz201722413451

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.