Meghalt a Titanic és a Terminátor színésze, Bill Paxton

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
halál Bill Paxton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg híres filmben szerepelt Bill Paxton, olyanokban, mint a Terminátor, a Titanic és a Bolygó neve: Halál. A színész 61 évesen távozott, halálát műtéti komplikációk okozták.

A '80-as és a '90-es évek egyik nagy sztárja volt Bill Paxton, nemcsak színészként, hanem rendezőként is ismerhetjük. Az évtizedek alatt, melyeket a filmiparban töltött, számos nagy alkotásban láthattuk őt. Az igazi áttörést számára a Terminátor című film hozta el, utána olyan filmekben láthattuk, mint a Titanic vagy az Apolló 13.

Bill Paxton a 2015-ös Critics' Choice Television Awardson Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Pályafutása alatt összesen több mint 90 filmben vagy tévéprodukcióban szerepelt, és rendezett is. Utoljára A Kör című thrillerben dolgozott, amelyben Emma Watson és Tom Hanks is játszik. A halálát családja jelentette be, egyelőre csak annyit közöltek, hogy műtéti komplikációk miatt kellett távoznia a színésznek. Azt nem tudni, hogy mivel operálták Bill Paxtont, aki feleségét és két gyermekét hagyta hátra. 61 éves volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.