Mint kiderült, a Micsoda nő! című filmet eredetileg tragikus lezárással tervezték, de végül egy vidám szerelmi sztori lett belőle. 

Közel 27 éve, 1990. augusztus 9-én mutatták be a mindenki által ismert és közkedvelt Pretty Woman című filmet. Mindannyian számtalanszor láttuk már, kívülről fújjuk a dalszövegeket és a párbeszédeket, ám azt csak nagyon kevesen tudják, hogy a film eredetileg tragikus véget ért volna. 

Így végződött volna eredetileg a Micsoda nő! című klasszikusForrás: InterCom

Jeffrey Katzenberg azt is elárulta, hogy a filmet eredetileg kizárólag felnőtt korúaknak szánták. De kemény munka és harcok árán sikerült elérni, hogy a filmet végül egy romantikus hepienddel zárják le, ugyanis az eredeti történet szerint a prostituált Vivian drogtúladagolásban életét veszti. 

Az is kiderült, hogy a "Pretty Woman" sem az eredeti cím, először "3000" címmel akarták életre kelteni a produkciót, ugyanis az örömlány pont ennyi dollárt kapott a kuncsaftjától, Edward Lewistól – írta meg a Self.

Íme, a pár, akik úgy jöttek össze, mint a Micsoda nő! főszereplői
Az osztrák milliomos, Klaus Schweikert és Lucie nevű párja egy éjszakai klubban ismerkedtek meg. A hölgy ott dolgozott, testét árulta. Az 58 éves férfi beleszeretett Lucie-ba a fizetett szexuális aktusuk után, majd két órával később a kezét is megkérte. Olvass tovább itt...