Nem így végződött volna eredetileg a Pretty Woman című film

Forrás: InterCom -
Julia Roberts Pretty Woman Richard Gere
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint kiderült, a Micsoda nő! című filmet eredetileg tragikus lezárással tervezték, de végül egy vidám szerelmi sztori lett belőle. 

Közel 27 éve, 1990. augusztus 9-én mutatták be a mindenki által ismert és közkedvelt Pretty Woman című filmet. Mindannyian számtalanszor láttuk már, kívülről fújjuk a dalszövegeket és a párbeszédeket, ám azt csak nagyon kevesen tudják, hogy a film eredetileg tragikus véget ért volna.

Így végződött volna eredetileg a Micsoda nő! című klasszikus Forrás: InterCom

Jeffrey Katzenberg azt is elárulta, hogy a filmet eredetileg kizárólag felnőtt korúaknak szánták. De kemény munka és harcok árán sikerült elérni, hogy a filmet végül egy romantikus hepienddel zárják le, ugyanis az eredeti történet szerint a prostituált Vivian drogtúladagolásban életét veszti.

Az is kiderült, hogy a "Pretty Woman" sem az eredeti cím, először "3000" címmel akarták életre kelteni a produkciót, ugyanis az örömlány pont ennyi dollárt kapott a kuncsaftjától, Edward Lewistól – írta meg a Self.

Íme, a pár, akik úgy jöttek össze, mint a Micsoda nő! főszereplői

Az osztrák milliomos, Klaus Schweikert és Lucie nevű párja egy éjszakai klubban ismerkedtek meg. A hölgy ott dolgozott, testét árulta. Az 58 éves férfi beleszeretett Lucie-ba a fizetett szexuális aktusuk után, majd két órával később a kezét is megkérte. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.