A Kelemen Kabátban új dallal debütált, ami az idei tavasz erősen slágergyanús nótája. A banda Dér Henivel közösen alkotta meg a számot, ami a felszabadulás életérzését adja a hallgatóknak! A dallamtapadás garantált.

A tavaszi rügypattanással egy időben hozta nyilvánosságra a Kelemen Kabátban zenekar a legújabb dalát, amit Dér Henivel közösen alkottak. Horváth Boldi frontember elárulta, hogy ugyan a szám a szakításról szól, nem szomorkás. "Bár témájában a szakításról szól és egy balhés dal, nem a tragikus részét fogja meg, hanem az odamondogatós, megkönnyebbülős oldalt" - mondta. Hozzátette, Dér Heni remekül kiegészítette a szám hangulatát, akit a korosztálya egyik legjobb énekesének tart.

A Kelemen Kabátban szakítós dallal üdvözli a tavasztForrás: Origo

Az is kiderült, hogy a dal már rég elkészült, valamiért mégis sokáig a fiókban lapult. "A dalt a nyári alkotótáborban írtuk. Gazsinak volt egy 70-es évek hangulatú zongora témája, amire megírtam egy szöveget és egy dallamot. Nagyon hamar, 2-3 óra alatt kész volt az első vázlata. Fontos üzenete a dalnak, hogy az igaz barátok mindig mellettünk vannak illetve egy rossz kapcsolatból inkább lépjünk ki. Nem véletlenül tavasszal hoztuk ki, hisz' abszolút tavaszi felszabadulás feelingje van számunkra. Mind hangzásában, mind szövegében a szabadság iránti vágy a központi üzenet a nótában" - mondta Boldi.