Jeremy Irons is megjelent a Kincsem premierjén

Kincsem Jeremy Irons
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas Jeremy Irons is megnézte a magyar csodalóról szóló romantikus kalandfilmet a kedd esti díszbemutatón. Jennifer Lawrence-t azonban hiába hívták.

A budapesti Aréna pláza mozijában tartották tegnap este minden idők legdrágább magyar filmjének, a Kincsem című romantikus kalandfilmnek a díszbemutatóját. A magyar hírességek mellett egy igazi világsztár is megjelent az eseményen.

Jeremy Irons Forrás: Origo

A színész jelenleg a Jennifer Lawrence főszereplésével készülő Vörös veréb (Red Sparrow) című kémthrillert forgatja Magyarországon. Fénykép nem készült a 68 éves angol színészről, mert a meglehetősen kaotikusra sikerült eseményen a magyar celebeket is alig lehetett rávenni, hogy pózoljanak a fotófal előtt, nemhogy Jeremy Ironst - írja az Origo Filmklub.

Jeremy Irons Forrás: AFP/2011 Getty Images/Frederic J. Brown

Úgy tudni, Irons egy hosszú kabátot és sálat viselt (tehát pont úgy nézett ki, mint a két nappal ezelőtt a Bartók Béla úton készült fotón), és egy adag popcornnal a kezében ült be a VIP-terembe, ahol a Kincsem angol feliratos változatát vetítették.

Nem tudni, hogy az Oscar-díjas színészt mennyire varázsolta el Herendi Gábor opusza, de annyi biztos, hogy végigülte a magyar filmet, mert a végefőcím alatt látták távozni a teremből.

A lap úgy tudja, Jennifer Lawrence maga is meghívást kapott a Kincsem-premierre, és mivel az Oscar-díjas színésznő imádja a lovakat, reménykedtek abban, hogy ő is tiszteletét teszi majd a legendás magyar csodalóról szóló alkotás bemutatóján,

ám ő végül más programot talált magának ezen a keddi estén.

Jennifer Lawrence lóháton a Serena című filmben Forrás: 2929 Productions

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.