Tom Jones lép fel a VeszprémFesten!

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo -
VeszprémFest Tom Jones
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is lesz VeszprémFest, ugyan új helyszínen várja majd az érdeklődőket, de rengeteg sztárral. A legnagyobb kétségkívül Tom Jones lesz, de nem ő az egyetlen, aki szórakoztatja majd a közönséget.

Veszprém városában négy napon át a zenéé lesz a főszerep, ugyanis idén is megrendezik a VeszprémFestet. Július 12. és 14. között az érdeklődők szebbnél szebb muzsikákat hallgathatnak, igazi klasszisok előadásában. Ugyan a helyszín ezúttal nem a szokásos lesz, a hangulatban biztos nem lesz változás.

Magyarországra érkezik Tom Jones Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Ralf Succo

Ezúttal ugyanis a História Kertben rendezik meg a fesztivált, melynek első napján Richard Bona szórakoztatja majd a közönséget. A kameruni származású zenész azon kevés afrikai művészek közé tartozik, akik kulturális határokon átívelő nemzetközi hírnévre tettek szert. Egyedi és felvillanyozó stílusa, ahogy kapcsolatba lép közönségével az, ami meghatározza őt. Bona egy igazi zenész, amiről bárki megbizonyosodhat a VeszprémFesten. Július 13-án Heather Small fog koncertezni, július 14-én pedig a legendás Tom Jones! A nagy érdeklődésre való tekintettel ezt a koncertet a Veszprém Arénában fogják megtartani.

Kedvenc papjaink a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20170403-kedvenc-papjaink-a-filmekben.htmlMár látható a mozikban Martin Scorsese nagyszabású új rendezése, a Némaság, amely Japánban tevékenykedő 17. századi hittérítőkről mesél – és amelynek kapcsán most listára gyűjtöttük a kedvenc filmhős egyházi személyeinket, papjainkat és szerzeteseinket. KultThinkstockMeghalt Kakehasi Ikutaro, a világhírű Roland hangszergyártó alapítójahttp://www.life.hu/kult/20170403-meghalt-a-roland-hangszergyarto-alapitoja.htmlSzombaton érte a halál a világhírű hangszergyártó cég, a Roland alapítóját. Kakehasi Ikutaro 87 éves volt. KultThinkstockÍgy viselkedett Hitler gyerekek társaságában - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170403-hitlert-gyerekekkel-fotoztak.htmlAdolf Hitlerről az elmúlt évek alatt rengeteg fotót láthattunk, a nemrég kikerült képek között viszont olyan helyzetben látható, ahogy eddig még nem sokszor: gyerekek társaságában. Kult--Több magyarázat is van április 1-je eredetérehttp://www.life.hu/kult/20170330-a-bolondok-napja-eredete.htmlÁprilis elseje hagyományosan a bolondok, pontosabban a bolondozások napja, amikor bárki a legképtelenebb tréfát űzheti embertársaival. Ezen a napon ajánlatos még a sajtó, a rádió, a televízió és a világháló híreit is fenntartással kezelni. Kult--Így néznek ki ma az Egy rém rendes család sztárjaihttp://www.life.hu/kult/20170331-fotok-az-egy-rem-rendes-csalad-szineszeirol.htmlNeked mi jut eszedbe, ha meghallod az Al Bundy nevet? Minden mai felnőtt tudja, hogy kicsoda ő. Így néz ki ma. KultOrigoProgramajánló: 2017. március 30. – április 6.http://www.life.hu/kult/20170327-programajanlo-aprilis-elso-hetvegejere.htmlBolondok napja ide vagy oda, április első hétvégéjén ne hagyd, hogy bolondot csináljanak belőled! Kapd fel a kedvenc tavaszi kabátod, és irány a színesebbnél színesebb programok. Ezekből ugyanis ezúttal sincs hiány. Nézd csak! KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.