Programajánló az április 22-ei hétvégére

Forrás: Thinkstock -
április programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április közepe - ugyan hóeséssel örvendeztetett meg bennünket a tavasz, azért ne csüggedjünk, hiszen számos remek program vár mindenkit ezen a hétvégén is. Tulipán- és mangalicafesztivál, de ha még mindig az Áj láv jú bűvöletében élsz, akár még egy Rapülők-koncertre is benézhetsz. 

Szegedi nemzetközi gitárfesztivál

A fesztiválon a szakma nagynevű sztárjai, szólisták, együttesek és fiatal tehetségek egyaránt bemutatkozhatnak. A programok gerincét klasszikus (nem csak gitár-) koncertek, jazz- és flamencóestek, mesterkurzusok alkotják.

Helyszín: Szeged, SZTE Zeneművészeti Kar
Időpont: 2017. április 20-23.

Szegedi nemzetközi gitárfesztivál Forrás: Thinkstock

Tulipánfesztivál Celldömölkön

Népművészeti kirakodóvásár és kiállítás, néptánc- és népzene-találkozó, vásári komédiák, báb- és színjátszó előadások, táncbemutatók, szabadtéri koncertek, kézműves foglalkozások és interaktív játszóházak, helyi ételek és italok kóstolója várják az érdeklődőket.

Helyszín: Celldömölk
Időpont: 2017. április 21-23.

Tulipánfesztivál Celldömölkön Forrás: Thinkstock

VIII. Debreceni Mangalicafesztivál

A továbbra is ingyen látogatható rendezvény igazi értéke egyfajta fair trade mozgalom beindítása. A kilátogató érdeklődő közvetlenül találkozhat az ország minden pontjáról érkező tenyésztővel és őstermelővel, sok esetben attól veszi meg a terméket, aki maga állította elő, így a kereskedelmi láncok kiiktatásával mindenki jobban jár. A vásárló nem kap hamisítványt, csak a Mangalicatenyésztők Országos Egyesülete által ellenőrzött állományból kikerült végtermék lehet jelen a rendezvényen, mely szakmai felügyeletét az egyesület garantálja.

Helyszín: Debrecen, Kossuth tér
Időpont: 2017. április 21-23.

A vásárló nem kap hamisítványt Forrás: mangalicafesztival.hu

Rapülők-koncert

10 év után lépett ismét színpadra a 90-es évek legkedveltebb hazai zenekara, a Rapülők a Papp László Budapest Sportarénában, 2 telt házas koncerttel. Az év bulijának kikiáltott show április 22-én a Debreceni Főnix Csarnokban látható és hallható.

Helyszín: Debrecen, Főnix Csarnok
Időpont: 2017. április 22.

10 év után lépett ismét színpadra a 90-es évek legkedveltebb hazai zenekara Forrás: Rapülők

Föld napja a Pálvölgyi-barlang kőfejtőjében

Családi nap ingyenes programokkal: bábelőadás, koncert, kézműves foglalkozások, barlangi mentési bemutató, állatbemutató, kézműves sörök.

Helyszín: Budapest, Pálvölgyi-barlang
Időpont: 2017. április 23.

Föld napja a Pálvölgyi-barlang kőfejtőjében Forrás: dunaipoly.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.