vicces fotók pillanatkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan fotók láttak napvilágot, amelyekről alig hisszük el, hogy valóságosak. Pedig azok!

Neked is van egy egy olyan képed a galériádban, amely bármelyik humorlapban megállná a helyét? Egy jól eltalált pillanat, amit ha szándékosan akarnál létrehozni biztosan nem is sikerülne? Összeszedtünk néhány olyan képet, ami kifejezetten ilyen lehetetlen élethelyzeteteket mutat be.

Láttál már buborékot evő kutyát, repülőt tartó zsiráfot vagy lóval súlyzózó embert? Nem is beszélve a kétfejű kutyáról, ami egyszerre ijesztő és vicces.

/1704/A_leg201742510591

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon.

Így viselkedett Hitler gyerekek társaságában - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170403-hitlert-gyerekekkel-fotoztak.htmlAdolf Hitlerről az elmúlt évek alatt rengeteg fotót láthattunk, a nemrég kikerült képek között viszont olyan helyzetben látható, ahogy eddig még nem sokszor: gyerekek társaságában. Kult--Tejet és vért fogyasztanak a törzs férfi tagjai: fotók! (18+)http://www.life.hu/kult/20170331-egy-bennszulott-torzsi-verseny-miatt-isznak-vert-es-tejet-a-ferfiak.htmlBizonyos kulturális, vallási különbségeket európai emberként is el lehet fogadni, de ez már több mint elképesztő! Vért és tejet isznak 6 hónapig a bennszülött férfiak. Kult--Akkor és most fotók a Sakáltanya sztárjairólhttp://www.life.hu/kult/20170324-igy-neznek-ki-ma-a-sakaltanya-cimu-film-sztarjai.htmlAkkoriban mindenki a Can't Fight the Moonlight című slágert énekelte, a Sakáltanya című film közismert betétdalát. A kalandos szerelmi történet beitta magát a köztudatba, ám azóta sok idő eltelt. De mi lett a szereplőkkel? Kult--Ma töltené be 94. életévét Diane Arbus: Fotók! http://www.life.hu/kult/20170314-ma-lenne-94-eves-diane-arbus.htmlA híres amerikai fényképész ma ünnepelné a 94. születésnapját. A neves nap alkalmából bemutatjuk a művésznő leghíresebb fotóit. Kult--Így néznének ki a világsztárok a festményeken - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170321-igy-neznenek-ki-a-vilagsztarok-a-festmenyeken.htmlA festményeknek is megvan a maguk varázsa, de ma már nagyon kevés emberről készül ilyen portré. Van azonban valaki, aki nem sajnálta az idejét arra, hogy a legnagyobb világsztárokat így is megörökítse: nézd meg, hogy néznének ki hírességeink, ha néhány száz évvel ezelőtt születtek volna. Kult--Káprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170310-igy-pozolnak-a-balerinak-budapesten.htmlDóra, az egykori balerinából lett fotóművész megmutatja, hogy miként lehet ötvözni Budapest szépségeit a balett finomságával. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.