Stephen Hawking szerint 100 évünk van, hogy új bolygót népesítsünk be

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
emberiség Stephen Hawking
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs már sok időnk a Földön Stephen Hawking szerint, mielőbb kell találnunk egy új bolygót, ahol tovább folytathatjuk az életünket. Járványok, globális felmelegedés és a népességnövekedés is veszélyt jelent ránk nézve, ahogy a mesterséges intelligencia is.

Már többször figyelmeztette az embereket Stephen Hawking, hogy jobb új élet után kutatni, ezúttal is erre hívta fel a figyelmet. A BBC Expedíció az Új Földre című dokumentumfilmjében részletesen beszámol a leghíresebb elméleti fizikus arról, milyen veszélyek fenyegetik az embereket.

Stephen Hawking szerint 100 évünk van Forrás: AFP/Adrian Dennis
Isten éltesse Máthé Erzsit: 90 éves lett!http://www.life.hu/kult/20170516-ma-van-mathe-erzsi-szineszno-szuletesnapja.htmlA híres színésznp 1927.május 16-án született. Ma ünnepli a 90. születésnapját. Kult--Új nekropoliszt, és benne 17 múmiát fedeztek fel egyiptomi régészekhttp://www.life.hu/kult/20170514-uj-nekropoliszt-es-benne-17-mumiat-fedeztek-fel-egyiptomi-regeszek.htmlÚj nekropoliszt fedeztek fel a Nílus parti Minja város, el-Minja tartomány székhelye közelében, a temetkezési hely legalább 17 múmiát rejtett - jelentette be szombaton az egyiptomi régészeti miniszter.Kult--Pápai Joci 8. lett az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20170514-papai-joci-8-lett-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlNem elég, hogy valaki felment a színpadra, és megmutatta a pucér fenekét Európának, hazánk számára a pontosztás is őrülten stresszes volt. Kezdetben rossz érzés volt nézni az eredményhirdetést, hiszen Európa országainak szakmai zsűrije alig értékelte pár ponttal Pápai Joci produkcióját. Összesen 48 pontot adtak Magyarországnak. Kult--Eurovízió: felment a színpadra, és letolta a gatyáját egy nézőhttp://www.life.hu/kult/20170513-oriasi-eurovizios-baki-letolta-a-gatyajat-egy-nezo.htmlJamala előadása alatt valaki felment a színpadra, és letolta a nadrágját. Kult--Eurovízió: Pápai Jocit a 17. helyre várják a fogadóirodákhttp://www.life.hu/kult/20170513-papai-jocit-a-17-helyre-varjak-a-fogadoirodak.htmlPápai Joci előadta csodaszép dalát, az Origót az Eurovíziós Dalfesztiválon. A szavazás pedig már el is kezdődött. Kult--Eurovízió: Lemaradtál Pápai Joci döntős daláról? Nézd vissza itt!http://www.life.hu/kult/20170513-papai-joci-az-eurovizio-dontojeben.htmlNyolcadikként lépett színpadta Magyarország küldöttje, és csodálatos produkciót nyújtott. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.