Elhunyt a Soundgarden énekese, Chris Cornell

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian -
halál Soundgarden Chris Cornell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
52 évesen elhunyt Chris Cornell, a Soundgarden énekese, és az Audioslave korábbi frontembere. A halál okát egyelőre nem közölték, csak annyit tudni, hogy hirtelen hunyt el.

Meghalt a legendás amerikai rockzenész, Chris Cornell. A művész a Soundgarden énekeseként, és az Audioslave korábbi énekeseként vált ismertté. Kivételes tehetség volt, közel 4 oktávos hangterjedelmével. Filmzenéket és szólóalbumokat is készített zenekara mellett.

Elhunyt Chris Cornell Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevork Djansezian

Kilencedik volt a Rolling Stones minden idők legjobb énekesei listáján, és 12. az MTV 22 legszenzációsabb hangja versenyében. Az énekes hirtelen hunyt el, a halál okát egyelőre nem közölték. Pénteken fellépése lett volna a Rock on the Range 2017 fesztiválon Columbusban - írja a The Guardian.

Megkezdődött a 70. Cannes-i filmfesztiválhttp://www.life.hu/kult/20170517-megkezdodott-a-70-cannes-i-filmfesztival-beszamolo.htmlArnaud Desplechin Les Fantomes d,Ismael című filmjének díszbemutatójával szerda este hivatalosan kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. Kult-- Szász János is az Összpróba tanárai közötthttp://www.life.hu/kult/20170516--szasz-janos-is-az-osszproba-tanarai-kozottt.htmlKözös nyári alkotómunkára, egy felejthetetlen workshopra, balatonboglári táborába hívja a jelentkezőket az Összpróba Alapítvány. Az Összpróba Tábor 2017-ben is Balatonbogláron várja a fiatalokat, akik színjátszást, táncot, zenét tanulhatnak és a filmezés világával is megismerkedhetnek! Kult--Ma kezdődik a 70. Cannes-i filmfesztivál - Öt magyar alkotás is versenyezhttp://www.life.hu/kult/20170517-ma-kezdodik-a-70-cannes-i-filmfesztival.htmlArnaud Desplechin Les Fantomes d'Ismael című filmjének díszbemutatójával veszi kezdetét ma a 70. cannes-i filmfesztivál, amelyre harminchat országból 60 film kapott meghívást az idén.KultOrigoStephen Hawking szerint 100 évünk van, hogy új bolygót népesítsünk behttp://www.life.hu/kult/20170516-stephen-hawking-100-evet-josolt-az-emberisegnek.htmlNincs már sok időnk a Földön Stephen Hawking szerint, mielőbb kell találnunk egy új bolygót, ahol tovább folytathatjuk az életünket. Járványok, globális felmelegedés és a népességnövekedés is veszélyt jelent ránk nézve, ahogy a mesterséges intelligencia is. Kult--Így ünnepelték a Szomszédok szereplői a 30. évfordulóthttp://www.life.hu/kult/20170516-igy-unnepeltek-a-szomszedok-szereploi-a-30-evfordulot.htmlAz ország legikonikusabb sorozata, a Szomszédok nemrég töltötte be a 30. életévét, vagyis hárminc esztendeje kezdték el sugározni a telenovellát. A sorozat szereplői és készítői is megünnepelték a kerek évfordulót! KultOrigoÚj nekropoliszt, és benne 17 múmiát fedeztek fel egyiptomi régészekhttp://www.life.hu/kult/20170514-uj-nekropoliszt-es-benne-17-mumiat-fedeztek-fel-egyiptomi-regeszek.htmlÚj nekropoliszt fedeztek fel a Nílus parti Minja város, el-Minja tartomány székhelye közelében, a temetkezési hely legalább 17 múmiát rejtett - jelentette be szombaton az egyiptomi régészeti miniszter.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.