képsorozat kakukktojás vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet időnként vicces helyzeteket tud szülni, melyeket megörökítve mások arcára is könnyedén mosolyt csalhatunk. Összegyűjtöttünk néhány humoros képet, keresd a kakukktojást jeligével.

Szobrok között egy valódi macska, plüssállatok közt egy élő kutyus? Ez csak egy-egy olyan szituáció, amikor kedvenc háziállataink rejtőzködő képessége felszínre tör, és váratlanul megviccelnek minket. De vannak olyan esetek, mikor mi magunk is a felismerhetetlenségig bele tudunk olvadni egy adott környezetbe.

Például mikor

egy férfi utazócsomagnak álcázza magát.

Ám olyan helyzetek is történhetnek, mikor tárgyak hasonlóságából kiindulva keletkezik humor: jó példa erre, mikor egy főiskolai előadóteremben az asztalon sorakozó lap top áradatból egyszer csak kikandikál egy melegszendvicssütő.

Számtalan ilyen szituációt tár elénk az élet, nekünk csak az a dolgunk, hogy a mindennapi rohanásban ne felejtsünk el nevetni. Éppen ezért, íme egy szuper kis fotósorozat, hasonlóan vicces pillanatokból merítkezve.

/1706/Tal_l20176116312

Ebből is látszik, hogy a teremtőnek volt humora - Fotók!

Néha a legegyszerűbb dolgok lehetnek a legviccesebbek, ha nyitott szemmel jár az ember. Íme, néhány fotó, melyeket megnézve garantáltan nem marad szem szárazon: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.