Bizarr sorozat: 4 évig nem dobta ki a szemetét, fotósorozatot csinált belőle

fotó szemét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antoine Repessé fényképész úgy döntött, nem dobja ki az újrahasznosítható szemetét. 4 évig gyűjtögette azokat, amiket mások a kukába hajítanak, végül pedig egy erőteljes fotósorozatot készített a felhalmozott hulladékból.

Négy éven át gyűjtögette a szemetét Antoine Repessé fényképész, hogy végül egy erőteljes fotósorozatot készítsen a hulladékokkal. A művész semmi olyat nem hajított a kukába, ami újrahasznosítható volna, így összesen 70 köbméternyi szemetet halmozott fel az évek során. 1600 tejespalackot, 4800 toalettpapír-gurigát, és 800 kilogrammnyi újságot. Arról nem szól a fáma, hol tárolta fényképész ezt a rengeteg szemetet, de erőteljes sorozatot sikerült készítenie, mellyel a fogyasztók felelősségére próbálja felhívni a figyelmet.

/1706/4__vi201762114016
Gyászhír! Meghalt Prodigyhttp://www.life.hu/kult/20170621-meghalt-prodigy.html42 éves korában meghalt Prodigy, a Mobb Deep tagja. Halálhírét a rapper szóvivője erősítette meg a Pitchforknak kedden. Kult--50 éves lett Nicole Kidman: íme, a legfontosabb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20170620-50-eves-lett-nicole-kidman.htmlSzinte hihetetlen, de a mai napon immár a fél évszázados jubileumi születésnapját ünnepli Nicole Kidman, aki szeplős ausztrál tinisztárból lett Hollywood egyik állócsillaga és meghatározó dívája — és akit a jeles alkalomból a karrierje legjelentősebb szerepeinek áttekintésével köszöntünk. Kult--Jordán Tamás súlyos balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/kult/20170618-jordan-tamas-sulyos-balesete.htmlKórház lett a vége egy csúnya esésnek. Kult--75 éves lett Paul McCartney: Boldog születésnapothttp://www.life.hu/kult/20170616-75-eves-lett-paul-mccartney.htmlPaul McCartney csaknem 6 évtizede van a pályán, ő a brit rockzene megtestesítője, egy igazi élő legenda! A 75 éves zenész minden idők legsikeresebb albumkészítője! Kult--Így nézett ki Diana hercegnő, amikor nem volt kiöltözve - Fotó!http://www.life.hu/kult/20170616-igy-nezett-ki-diana-amikor-nem-volt-kioltozve.htmlIgaz, már lassan 20 éve, hogy Diana hercegnő távozott az élők sorából, de még mindig kerülnek elő olyan fotók és történetek, amiket eddig soha nem láttunk, vagy hallhattunk. Ezúttal egy olyan képeket hoztak nyilvánosságra a hercegnőről, amikor még Károly oldalán is sugárzott a boldogságtól. Kult--Meztelen balerinák táncoltak a városban: Fotók!http://www.life.hu/kult/20170615-meztelen-balerinak-leptek-el-a-varosokat.htmlJordan Matter fotósorozatától mindenki teljesen megdöbbent: csodásat alkottak a meztelen balerinákkal.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.