Reggeli (tévéműsor) füst RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élő adásban füstölt a stúdió az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Nem volt pánik, de megszólalni is alig tudtak a Reggeli műsorvezetői hétfőn reggel, amikor füst töltötte be a stúdiót. A sütőben ugyanis már reggel 8 körül sült valami, amit a nagy beszélgetésben majdnem elfelejtettek. Mire a séf kivette a husit, hatalmas füst szállt a stúdióban ülő műsorvezetők fejére.

Forrás: Life.hu

Fehér Tibor lett az RTL Klub Reggeli műsorának új házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20170620-feher-tibor-lett-az-rtl-klub-reggeli-musoranak-vezetoje.htmlJászai Mari-díjas színész kapta az RTL Reggelithttp://www.origo.hu/teve/20170620-jaszai-mari-dijas-szinesz-kapta-az-rtl-reggelit-tv.htmlÖrülnének a váltótársaknak a Reggeli műsorvezetőihttp://www.origo.hu/teve/20170526-peller-anna-es-ferje-lukacs-miklos-szivesen-pihennenek-kicsit.htmlMedveczky Ilona megsértődött a reggeli műsorban: nem jutott neki elég időhttp://www.life.hu/sztarok/20170505-medveczky-ilona-megsertodott-a-reggeli-musorban.htmlSebestyén Balázsék Reggeli Show-ja több nagyvárosban is hallható lesz!http://www.life.hu/sztarok/20170505-sebestyen-balazsek-tobb-nagyvarosba-is-hallhatoak-lesznek.htmlTrokán Anna a Reggeliben mutatta meg terhespocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20170419-trokan-anna-megmutatta-terhespocakjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.