Eszenyi Enikőt kritizálja volt kollégája, Néder Panni

Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő -
Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő volt kollégája, Néder Panni Facebook-oldalán mondta el véleményét a Vígszínház igazgatójáról. Több közös munka után fogalmazta meg sorait, ami nagyon éles kritika: a színházi rendező megalázónak és méltatlannak tartja azt, ahogy Eszenyi bánt vele.

Eszenyi Enikő és Néder Panni együtt dolgoztak, de azóta Panni már Berlinben él. A régi sérelmeket megpróbálta elfelejteni, de egy újabb közös munka mindent előhozott belőle, legalábbis az ő állítása szerint. A színházi rendező a Vígszínházban rendezte a diplomamunkáját, amit a poszt szerint Eszenyi Enikő teljesen átrendezett.

Eszenyi Enikőt támadta volt kollégája Forrás: Facebook/Eszenyi Enikő

A Vígszínház reagált Néder Panni bejegyzésére

"A Future of Europe projektet és ezzel együtt a megrendezésre kerülő 2018-as stuttgarti fesztivált a német fél tájékoztatása szerint az előzetes terveikkel ellentétben mégsem támogatja a German Federal Cultural Foundation. Ez a döntés minden résztvevő partnert váratlanul ért. Mivel továbbra sem érkezett új pályázati lehetőség, a Vígszínház nem tudja vállalni a korábban beadott magas költségekkel járó projekttervezet önerőből történő finanszírozását" - írták a hvg.hu kérdésére.
Naro Pinosa kollázsai mindennek új értelmet adnak - Fotók! (18+)http://www.life.hu/kult/20170704-naro-pinosa-kollazsai-mindennek-uj-ertelmet-adnak.htmlNaro Pinosa nem részesült művészeti oktatásban, de nincs is rá szüksége! Így is megvan a saját látásmódja, amit egyszerű kollázsokkal ábrázol: a végeredmény azonban sokkal több, mint két kép egyesítése! KultOrigoHorrorisztikus sorozat: vért könnyező fiú és csecsemő fölött lebegő szellem - Fotók!http://www.life.hu/kult/20170628-horrorisztikus-sorozat-a-regi-idokbol.htmlMindig élvezetes a régmúlt időkből fennmaradt fotókat nézni, ám ez a sorozat közelebb áll a borzongáshoz. A képek olykor egyszerűen sokkolóak, máskor pedig kiráz tőlük a hideg! Kult--Dobó Kata szerepel a Budapest Noir című filmben: nagyon dögös - Fotó!http://www.life.hu/kult/20170629-dobo-kata-szerepel-a-budapest-noir-cimu-filmben.htmlDobó Kata is szerepel a Budapest Noir című filmben, melyet az azonos című Kondor Vilmos által írt regényből forgattak. Már ki is jött a film első előzetese, ami nagyon izgalmasra sikeredett, Kata pedig elképesztően dögös! KultOrigoMichael Nyqvist 56 évesen meghalthttp://www.life.hu/kult/20170628-michael-nyqvist-meghalt.html56 évesen elhunyt Michael Nyqvist, aki a többi között játszott a Tetovált lányban, valamint a John Wickben is. Kult--Hihetetlen házit adott diákjainak a magyartanárhttp://www.life.hu/kult/20170627-ezt-a-hazit-adta-diakjainak-a-magyar-tanar.htmlA nyári szünet megkeserítője a kötelező olvasmányok, és a rengeteg házi feladat. Egy magyartanár azonban gondolt egyet, és inkább egy listát adott fel a diákjainak arról, milyen éleményeket ne hagyjanak ki a nyáron. KultThinkstockTudtad? Ennyi mindent megtesznek a fesztiválokon, hogy kevesebb legyen a szemét!http://www.life.hu/kult/20170626-ezt-teszik-a-fesztivalokon-hogy-kevesebb-legyen-a-szemet.htmlA fesztiválok rengeteg embert vonzanak, ami rengeteg szemetet is jelent. A szervezőknek viszont fontos, hogy minél kisebb szennyezéssel járjon mások szórakozása, így kreatívabbnál keratívabb ötletekkel próbálják ösztönözni a résztvevőket a szemét megfelelő kezelésére, és persze ők is megtesznek mindent, hogy egyre zöldebbek legyenek a fesztiválok. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.