Bor, mámor, buli - ez vár rád a hétvégén! Programajánló

fesztivál hétvége program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobd fel a nyarad - ne maradj le a fesztiválokról, legyen szó gasztronómiáról vagy zenés bulikról. Mutatjuk, ezen a hétvégén hova érdemes menni. 

Hatalmas buli Velencén

Hetedik alkalommal, és sorozatban harmadszor lesz EFOTT Velencén. Az idei fesztivál egy nappal hosszabb a szokásosnál, vasárnap este is lesznek koncertek. A zene mellett gasztrokulturális és sportprogramok is szerepelnek a programban. A hétvége legnagyobb durranásai a Hurts, Sean Paul és Tinie Tempah lesznek, de fellép majd a Wellhello, a Halott pénz, a Tankcsapda és Majka is.

Időpont: 2017. július 11-16.
Helyszín: Velence

Hetedik EFOTT Velencén Forrás: Facebook/EFOTT

XVIII. Jazz és a bor fesztiválja

„Jazz és a Bor fesztiválja" egyedi színfolt a Balaton déli partján. Balatonboglár város kiemelt rendezvénye. Nyáron, fesztiválkeretek közepette csempésszük a nyaraló vendégek életébe ezt az igényes műfajt.

Időpont: 2017. július 12-15.
Helyszín: Balatonboglár, Művelődési ház udvara

XVIII. Jazz és a bor fesztiválja Balatonbogláron Forrás: Facebook/Jazz és a Bor fesztivál Balatonboglár

V. Hajdú-ízek fesztiválja

A fesztivál a főzőversenyre alapul legfőképp, mint a névválasztásból is kiderül. A főzőversenyen 3 tagú zsűri fogja elbírálni a csapatokat. Egész napos kulturális műsor lesz látható a színpadon, valamint kísérőprogramként várja önöket vidámpark, ugrálóvár, vásárosok, arcfestés, egészségsátor, a nagy sikerű mesterségek utcája, gasztrototó, fotóverseny stb. A fesztivált sztárvendégek műsora színesíti.

Időpont: 2017. július 15.
Helyszín: Hajdúszovát, az általános iskola udvara

V. Hajdú-ízek fesztiválja Forrás: Thinkstock

IV. Mezőzombori csülökfesztivál

A Tokaj-hegyaljai borvidék kapujában található településen immár negyedik alkalommal szerveznek színvonalas helyi ünnepséget. Idén futóversennyel, vásári mulatságokkal, egy igazán belevaló csülökfőzőversennyel és fantasztikus koncertekkel, szórakoztató programokkal várja az érdeklődőket Mezőzombor.

Időpont: 2017. július 15-16.
Helyszín: Mezőzombor

IV. Mezőzombori csülökfesztivál Forrás: mezozombor.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.