Programajánló: július 19-23.

Forrás: Youtube -
LUPA2017 program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nézegess bikinis lányokat, és ünnepeld a Dunát! És még megannyi remek programlehetőség vár mindenkit ezen a hétvégén. Figyelj csak!

Retro hétvége

Apostol-szuperkoncert, Royal Dance Sings, retro disco, DJ Dominique, Madarak, retro jelmezek, díszletek.

Időpont: 2017. július 21-22.
Helyszín: Fonyódi Szabadtéri Színpad

Apostol együttes Forrás:Facebook/Apostol együttes

Művészetek völgye

A tíznapos fesztivál idén közel 1200 programmal és produkcióval - köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal - várja a látogatókat. A korábban már bejelentett külföldi fellépők (Nouvelle Vague, Pink Martini, Deluxe) mellett a hazai könnyűzenei színtér legfontosabb szereplői kapnak helyet: többek között a 30Y, Fábián Juli & Zoohacker, a Quimby, a Kiscsillag, az Ivan & The Parazol, Palya Bea és a Budapest Bár.

Időpont: 2017. július 21-30.
Helyszín: Kapolcs, Taliándörögd, Vigántpetend

Művészetek völgye Forrás: Facebook/Művészetek völgye

A Duna ünnepe

13. alkalommal kerül sor a Duna ünnepe, az Ister Napok megrendezésére. A Szentendre helyi hagyományaira épülő fesztivál az egyik legkedveltebb ingyenes családi rendezvény. A hagyományos szombat esti zenés gyertyaúsztatás mellett számtalan, a Duna köré szerveződő játék, táncház, koncertek - többek között a Vujicsics Együttes, a Góbé zenekar - várja a Szentendrére látogatókat.

Időpont: 2017. július 22-23.
Helyszín: Szentendre, Duna-korzó

Ister Napok Forrás: Deim Balázs/Facebook/Ister Napok Szentendre

BioTechUSA Fitness Lake Bikini Day

Három fordulóban választják meg a BioTechUSA For Her lányt, aki fitt és büszke, és nem fél megdolgozni az önbizalmáért! A versenyzőket egy hat főből álló zsűri fogja értékelni, melyben helyet foglal Ulisses, nemzetközi fitneszsztár és motivátor, Kiss Virág IFBB Bikini Fitness PRO, világbajnok, a Bikini Day háziasszonya, Berkes László IFBB Szakágvezető, Nemzetközi bíró, Diaz, a zsűri elnöke, illetve a Barbro és a Mens Mentis cégek képviselői. Egész napos sportolási lehetőség és programok a BioTechUSA sportolóival, lesz termékkóstolás, challenge értékes ajándékokért, szeminárium, interjúk, street workout bemutató és Boost Training Simon Szimonettával. További infó ITT.

Időpont: 2017. július 23.
Helyszín: Budakalász, Lupa Prémium Beach

Kiss Virág Forrás: Youtube

Soweto Gospel Choir-koncert

Megalakulásának 15. évfordulóját ünnepli idén a több mint negyven főből álló, egyedülállóan színes, kétszeres Grammy-díjas Soweto Gospel Choir. A dél-afrikai kórus világszámba menő színpadi show-ja nemcsak a látvány, hanem a zenei anyag tekintetében is páratlan élményt nyújt: az afrikai gospelt ötvözi a spirituálé, a reggae és az amerikai populáris zenei műfajokkal. A világszerte óriási sikerrel turnézó együttes már a kezdetektől jelentős nemzetközi hírnévre tett szert. Az elmúlt évtizedben a világ legrangosabb helyszínein léptek fel, többek között a Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a londoni Royal Festival Hall koncerttermeiben.

Időpont: 2017. július 23.
Helyszín: Budapest, Margitszigeti szabadtéri színpad

Soweto Gospel Choir Forrás: Facebook/Soweto Gospel Choir

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.