Jóbarátok Matt LeBlanc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Na, mi a helyzet?" - ismerősen cseng, ugye? Hányszor hallottuk ezt Matt LeBlanc, vagyis Joey szájából?! Hihetetlen, de a színész július 25-én ünnepli az 50. születésnapját! 

Matt LeBlanc 1967. július 25-én született a massachusettsi Newtonban. Apai ágról francia, angol, ír és holland származású, és csak anyai ágról olasz.

A Jóbarátok előtt szerepelt számos reklámban, dolgozott például a Coca Colának és a Heinznek is. Még a Jóbarátok előtt többször is feltűnt Al Bundy házában, a Rém rendes család sorozatban, de természetesen az igazi áttörést a 94-ben indult Jóbarátok hozta el számára. Több interjúban is elmondta, hogy a népszerű sitcom válogatására 11 dollárral a zsebében sétált be. Ehhez képest bőven volt mit a tejbe aprítani 10 évvel később, amikor az utolsó évadban epizódonként 1 millió dollárt keresett.

Persze sokan gondolják, hogy Matt LeBlanc teljesen beragadt Joey szerepébe, de ez nem igaz! Bár kevesebben ismerik, de egy elég tökös vígjátékban tért vissza néhány éve, és most nem a Joey-ra gondolunk. Az Episodes (itthon Sikersorozat címen megy - a szerk.) részéiben önmagát, vagyis egy Matt LeBlanc nevű színészt alakít, igazán zseniálisan. Ezt nem csak mi godnoljuk így, hiszen a szerepért többször jelölték Emmy- és Golden Globe-díjra is.

Akkor és Most - Matt LeBlanc és a Jóbarátok sztárjai

/0410/J_bar2004101812731David Schwimmer, a Jóbarátok Ross Gellerje elvált http://www.life.hu/sztarok/20170502-david-schwimmer-a-jobaratok-ross-gellerje-elvalt.htmlDavid Schwimmer színészként már többször megélhette, milyen elvált embernek lenni, a való életben viszont eddig még nem. A Jóbarátok sztárja a sorozatban háromszor is elvált, magánemberként viszont most először. TV + Sztárok--A Jóbarátok szépségeinek volt egy közös pasijukhttp://www.origo.hu/teve/20170426-jennifer-aniston-es-courteney-cox-ugyanazzal-a-pasival-jartak-de-ez-nem-allt-a-baratsaguk-utjaba.htmlJennifer Aniston és Courteney Cox az 1994-ben indult Jóbarátok forgatása során lettek közeli, sőt mondhatni, legjobb barátnők. Pedig – mint azóta kiderült – volt egy közös pasijuk. Tévé--Megmutatta otthonát Jennifer Aniston http://www.life.hu/otthon/20170717-ebben-a-luxusban-el-jennifer-aniston.htmlLélegzetelállító fotók kerültek napvilágra Jennifer Aniston beverly hills-i otthonáról. Ha ilyen helyen élnénk, valószínűleg soha nem hagynánk el az épületet. OtthonOrigoJennifer Aniston nem kap ékszereket a férjétől, csak egy papucsothttp://www.life.hu/sztarok/20170331-jennifer-aniston-papucsot-kap-ferjetol.htmlAzt hinnéd, hogy a sztárok drágábbnál drágább ajándékokat adnak egymásnak, de nem Jennifer Anistonék. Ő ugyanis valószínűleg papucsot kap majd a férjétől! TV + Sztárok--Így köszöntötte 48. születésnapján Jennifer Anistont a férje, Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-igy-koszontotte-48-szuletesnapjan-jennifer-anistont-a-ferje.htmlFebruár 11-én ünnepelte 48. születésnapját Jennifer Aniston. Férje, Justin Theroux különleges módon köszöntötte a színésznőt. TV + Sztárok--Ezért vált el Jennifer Aniston és Brad Pitt - Nem Angie az oka!http://www.life.hu/sztarok/20170203-ez-volt-jennifer-aniston-es-brad-pitt-valasanak-oka.htmlBizonyos híresztelések szerint Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolatáról dokumentumfilm készül. A munkálatok során azonban érdekes dolgok derültek ki. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.