Oláh Ibolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért a Megasztár első szériájának második helyezettje! Oláh Ibolyan csodás koncertet adott!

Hihetetlen, hogy Oláh Ibolya januárban ünnepli a 40. születésnapját. Az énekesnőről sokáig nem hallottunk, ám most visszatért! Olág Ibolya teljesen más zenei stílusban adott koncertet, sokan alig ismerték fel a Megasztárban befutott tehetséges énekesnőt! A próbákról maga Ibolya töltött fel részletet a hivatalos Facebook-oldaára!

Új külsővel és új dallal jelentkezett Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20170520-olah-ibolya-uj-kulsovel-es-uj-dallal-jelentkezett.htmlA vad és lázadó Oláh Ibolya, úgy tűnik, egyre inkább megtalálja a helyét a világban. Legfrissebb fotói és új dala legalábbis ezt támasztják alá. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOláh Ibolya fájdalmas emlékekről vallotthttp://www.life.hu/csalad/20161221-olah-ibolya-a-karacsonyrol-vallott.htmlNem mindig volt fontos ünnep Oláh Ibolya életében a karácsony, ugyanis sokszor töltötte magányosan az ünnepeket. Azóta viszont, hogy párja van, minden megváltozott, így már a fájdalmas emlékekről is őszintén tud vallani. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy néz ki most Oláh Ibolya http://www.life.hu/sztarok/20161028-olah-ibolya-friss-fotot-posztolt-a-facebook-oldalara.htmlOláh Ibolya nem használja olyan intenzitással a közösségi oldalakat, mint a többi közszereplő, kifejezetten ritkán rak ki magáról fotót. Néhány órával ezelőtt azonban frissítette a profilképét, és meg kell állapítanunk, hogy szinte semmit nem változott. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoElhagyta az országot Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20160603-elhagyta-az-orszagot-olah-ibolya.htmlOláh Ibolya Los Angelesbe utazott pár hónapja, és lehet, hogy kint is marad. TV + Sztárok--Ezért nem szereti a nevét Oláh Ibolya- Túl hosszú!http://www.life.hu/sztarok/20151016-ezert-nem-szereti-a-nevet-olah-ibolya.htmlOláh Ibolya lesz vasárnap Friderikusz Sándor vendége. Az énekesnő elárulta a házigazdának, mit nem szeret magán. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOláh Ibolya boldog párkapcsolatban él barátnőjével - és külföldön képzeli el az életéthttp://www.life.hu/news/20150510-olah-ibolya-boldog-parkapcsolatban-el-baratnojevel-es-kulfoldon-kepzeli-el-az-eletet.htmlOláh Ibolya dolgozik a lemezén, sétál és bulizik az aktuális párjával. És persze a jövőjét tervezi, mint kiderült, külföldön.NewsFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.