Mindenki imádja a Sziget egyik vécéjét: titkos bulihelyre nyílt az ajtaja

buli Sziget wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már Amerikáig is eljutott a Sziget egyik vécéjének híre, és mindenki imádja. Az ajtaja mögött ugyanis nem pottyantóst talált az ember, hanem átjárót egy titokzatos buliba!

Az idei Sziget is nagy sikerrel zárult, a fesztiválon tényleg mindenki megtalálhatta azt a sátrat, ami az ő zenei ízléséhez passzol. Nagy sztárfellépők, rengeteg bulizó ember, szabadság és őrültség volt napokon át, és hiába ért már véget a fesztivál, a híre még most is terjed. Amerikában például a napokban kaptak fel egy videót, ami a Sziget egyik vécéjéről készült. Annak ajtaja mögött ugyanis nem éppen az a látvány fogadta az embereket, amire számítottak. Nem mosdót rejtett, hanem egy átjárót egy titkozatos buliba! Akiben él még egy kis gyerek, az biztosan értékelte a különleges meglepetést. Még a New York Post is bemutatta.

/1708/Leg_r201781411350Rá sem ismerni Földes Eszterre: fotóhttp://www.life.hu/kult/20170820-ra-sem-ismerni-foldes-eszterre-az-egyik-szerepeben.htmlA fiatal ambíciózus rendező-színésznő gyakran oszt meg - főleg a szerepeivel kapcsolatos - tartalmakat a Facebookon. Most is így tett és megmutatta, hogyan festett. KultOrigoEzt ünnepeljük mi és mások augusztus 20-án! - Érdekességekhttp://www.life.hu/kult/20170818-ezt-unnepeljuk-mi-es-masok-augusztus-20-an-szent-istvan.htmlEgész napos programok, munkaszüneti nap, tűzijáték... ennél azért sokkal többről szól augusztus 20. Megnézzük, mit is jelent itthon és más országokban, valamint számba veszünk pár fontosabb történelmi eseményt, mely szintén ehhez a naphoz köthető. Tudástár bővítésre felkészülni! Kult--Programajánló: 2017. augusztus 18-átólhttp://www.life.hu/kult/20170815-programajanlo-2017-augusztus-18-atol.htmlAz augusztus 20-ai hétvége idén is sok meglepetést tartogat a kiruccanni vágyóknak. De persze a hűvösebb, ősziesebb időjárást kedvelőknek is kínálunk kulturprogramokat - hogy senki ne szenvedjen hiányt. Kult--Isten éltesse 64. születésnapján Szűcs Judithot! http://www.life.hu/kult/20170815-szucs-judith-64-eves-lett.htmlSzűcs Judith 64 éves lett. Isten éltesse sokáig! Kult--Négy évig tartó felújításnak vetik alá a Big Bent http://www.life.hu/kult/20170815-negy-evig-nem-hallhatjuk-a-big-bent.htmlNégy évre elhallgat a Big Ben, de természetesen nem ok nélkül. Felújításra vár London egyik közkedvelt jelképe. Kult--Videó! Így partizott Mila Kunis és Ashton Kutcher a Szigetenhttp://www.life.hu/kult/20170815-igy-partizott-mila-kunis-es-ashton-kutcher-a-szigeten.htmlMila Kunis születésnapja előtti estét is a Szigeten töltötte Ashton Kutcher és felesége. Íme egy videó a bulizásukról! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.