James Woods cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől

Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP -
visszavonulás James Woods pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár cáfolta, hogy visszavonulna a színészettől, a bejelentést "hibának" nevezte - írta a The Washington Post.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja még nem tudja pontosan, hogy történhetett, hogy színészi karrierjének vége egy ingatlanhirdetésről szóló cikkben jelent meg egy Rhode Island-i helyi lapban. Abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés.

"Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem" - közölte Woods a The Washington Posttal, miután a Providence Journal cikke nyomán bejárta a lapokat visszavonulásának híre. "Vicces volt, az ügynököm megkérdezte, hogy abbahagyom-e. Én azt mondtam, nem hiszem" - tette hozzá.

James Woods nem vonul vissza Forrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP

Majdnem 50 éves hollywoodi karrierje alatt a most 70 éves színész jó néhány ingatlanra tett szert. Több háza van Rhode Island államban is, egy exeteri tóparti épületet kínált eladásra a múlt héten 1,4 millió dollárért (373 millió forint). A részletek kidolgozása végett együtt reggelizett Allen Gammons ingatlanügynökkel. A beszélgetés után Gammons megírta a rövid sajtóközleményt. "Hosszú időn át volt Rhode Island-i lakos James Woods, aki a Warwick Pilgrim középiskolában végzett, és csaknem 150 filmben és tévéműsorban szerepelt. Ma bejelentette, hogy a szórakoztatóipartól való visszavonulása arra készteti, egyszerűsítse az életét" - állt a közleményben, amelyet telefonon felolvasott Woodsnak, mielőtt kiadta volna. A színész éppen autót vezetett.
"Nem figyeltem eléggé. Valahogy nem hallottam meg a visszavonulás szót" - mondta James Woods a lapnak.

A Providence Journal James Woods eladja exteri házát címmel megjelent cikke a harmadik bekezdésben idézte a visszavonulásról szól mondatot. A hollywoodi lapok gyorsan felkapták a hírt.
Amikor a színész megtudta, mi jelent meg róla, egy ideig figyelte, ki hogyan reagál rá, ám szombaton végül a The Washington Post elérte Woodsot, aki hangsúlyozta: boldogan játszik újra, amikor jó szerepet kap.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.