Elhunyt George Young, az AC/DC producere

Forrás: Thinkstock -
george young AC/DC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az AC/DC producere 70 éves korában hunyt el, tudatta a zenekar képviselője.

„Szívünkben fájdalommal be kell jelentenünk, hogy szeretett testvérünk és mentorunk elhalálozott" - tudatták a rajognókkal a zenekar tagjai.

Elhunyta az AC/DC producere Forrás: Thinkstock

Az AC/DC frontemberei Angus és Malcolm Young az elhunyt producer testvérei voltak, akik szerint testvérük nélkül sehová sem jutott volna a csapat.

Young a háttérben, producerként segítette az AC/DC munkáját, hírnevét pedig 1960-ban szerezte, amikor megírta a Love is in the air és a Friday on my Mind című slágereket.

Elhunyt a Zorba, a görög Oscar-díjas operatőre, Walter Lassallyhttp://www.life.hu/kult/20171023-elhunyt-a-zorba-a-gorog-oscar-dijas-operatore-walter-lassally.htmlA görögországi Krétán 90 évesen elhunyt Walter Lassally német származású brit-görög operatőr, minden idők egyik legsikeresebb filmje, a Zorba, a görög Oscar-díjas operatőre. Kult--Gyász: elhunyt a Marilyn Manson alapító tagja, Daisy Berkowitz gitároshttp://www.life.hu/kult/20171023-elhunyt-a-marilyn-manson-alapito-tagja-scott-putesky-daisy-berkowitz.html49 éves korában elhunyt a Marilyn Manson zenekar egyik alapító tagja, Scott Putesky (művésznevén Daisy Berkowitz). KultThinkstockBrent Briscoe, a legendás színész baleset következtében elhunythttp://www.life.hu/kult/20171022-brent-briscoe-a-legendas-szinesz-elhunyt.htmlA Twin Peaks és a Mulholland Drive - A Sötétség Útja című filmek sztárja 56 éves korában hunyt el. Kult--Elhunyt Rosemary Leach a Szoba kilátással című film sztárjahttp://www.life.hu/kult/20171022-elhunyt-rosemary-leach-szineszno.htmlRosemary Leach színésznő, a Szoba kilátással sztárja 81 éves korában hunyt el.KultOrigoSzalay Kriszta szereti, ha nem a külseje, hanem a játéka miatt sikereshttp://www.life.hu/kult/20171021-szalay-kriszta-szereti-ha-nem-a-kulseje-hanem-a-jateka-miatt-sikeres.htmlSzalay Kriszta színésznő nem bánja, ha a közönség nem a kisminkel arcát látja. Örül annak, ha nem szépségével, hanem játékával arat sikert. Kult--Elhunyt Danielle Darrieux francia színésznőhttp://www.life.hu/kult/20171019-elhunyt-danielle-darrieux-francia-szineszno.htmlSzázéves korában elhunyt Danielle Darrieux, a francia mozi legendás színésznője, aki az egyik leghosszabb karriert tudhat magáénak Franciaországban és Hollywoodban - tudatta családja csütörtökön a francia sajtóval.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.