Taylor Swift teljesen meztelennek tűnik új klipjében: videó!

meztelen Taylor Swift klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift egyre sokkolóbb videókat készít: legutóbb dominaként vonaglott a klipben, ezúttal pedig teljesen meztelennek tűnik.

Taylor Swift kedves, bugyuta dalokkal és bájos megjelenésével vált népszerűvé, ezt a képet azonban jobb, ha mihamarabb elfelejtjük róla. Az énekesnő ugyanis egyre vadabb és vadabb klipekkel szolgál, az egyre erősebb dalokhoz. Legutóbb a Despacito hódítását állította meg egy pillanat alatt videójával, most pedig valószínűleg saját csúcsának a megdöntésére készül.

Taylor Swift újabb sokkoló klipje Forrás: Youtube/Taylor Swift

Taylor Swift egy előzetest mutatott csupán a legújabb klipjéből, ami elég filmesre sikerült. Valószínűleg nem kis költségvetésből készült el a klip, a siker ezért garantált, de ehhez azért kell egy kis meztelenség is, vagyis annak a látszata! Az első pillantásra azonban úgy tűnik, mintha nem lenne ruha az énekesnőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.