Marton László interjúja a Vígszínházban töltött 50 évéről

Forrás: MTI/Beliczay László -
Marton László interjú metoo Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marton László élete néhány hete még a jól kitaposott medrében zajlott, akkor készült vele ez az interjú a Vígszínházban töltött éveiről és következő rendezéséről. Megjelenésekor azonban már mindenki tudja: nem főrendező már a Vígszínháznál, és a darabot sem mutatják be. 

Marton László évtizedeket töltött el a Vígszínházban, rengeteg darabot rendezett, és sok diákot tanított. Néhány hete még a legújabb darabjával volt elfoglalva, erről készítettek intrjút vele a Víg Magazinba. Akkor még nem állt botrányok középpontjába, mostanra azonban már mindenki tudja, hogy sok nő vádolja őt molesztálással. Lemondott a posztjáról, nem tanít és a rendezését sem mutatják be, aminek témája Marton szerint az elhallgatások és a hazugságok.

Marton László néhány hete még így nyilatkozott darabjáról és a Vígszínházról Forrás: MTI/Beliczay László

közben, az apró, nagyobb csúsztatások, valótlanságok hétköznapi életükké válnak.

"Ezt kaptam a sorstól. Azt, hogy itt dolgozhattam a Vígszínházban. Magyar színházi embernek, azt hiszem, ez a legtöbbBlikk

Cseke Katinka szerint a szelfizés gáz: videó http://www.life.hu/sztarok/20171025-cikinek-tartja-a-szelfizest-cseke-katinka.htmlCseke Katinka elárulta, mit gondol a szelfiző férfiakról. Szerinte ez több szempontból is ciki. TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huEzért szakított Damu Roland és Linda http://www.life.hu/sztarok/20171025-damu-roland-elarulta-miert-szakitottak-lindaval.htmlA híres magyar színész őszintén mesélt arról, hogy 7 hónap együttlét után, miért szakítottak a kedvesével. TV + Sztárok--Dér Heni és Vincze Gábor szakítottak http://www.life.hu/sztarok/20171025-szakitott-der-heni-es-vincze-gabor.htmlDér Heni és a vőlegénye újból a szakítás mellett döntöttek. De vajon miért? TV + Sztárok--Stohl András ismét megszólalt a molesztálásokról a botrányos kijelentései utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171025-stohl-andras-ismet-megszolalt-a-molesztalasokrol.htmlStohl András a Class FM műsorában fejtette ki véleményét a Marton-ügyről, hiszen ő dolgozott is vele hosszú évekig. Szerinte a főrendező talpig úriember, persze ettől még megtehtette azt, amit. Emellett Stohl kifejtette, hogy őt is feljelenthetnék sokan zaklatásért. Kijelentéseit most egy újabb nyilatkozat követte, hogy tisztázza a helyzetet. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVolt párját és barátját is elveszítette Puskás Petihttp://www.life.hu/sztarok/20171025-volt-parjat-es-baratjat-is-elveszitette-puskas-peti-enekes.htmlElőbb volt párja, Kinga halt meg súlyos betegséget követően, majd talán legjobb barátját is elveszítette Puskás Peti. Az X-Faktor mentora, most a Story4 Tv Arckép című műsorában Kadarkai Endrének mesélt a történtekről. TV + Sztárok--Varga Viktor megkomolyodott, és ikreket szeretne http://www.life.hu/sztarok/20171024-varga-viktor-bevallotta-hogy-ikreket-szeretne.htmlVarga Viktor kendőzetlen őszinteséggel mesélt a jövőbeli terveiről. Többek között arról is, hogy szeretne családot alapítani, ráadásul, duplán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.