Belső vizsgálatot indít a Színművészeti a zaklatási ügyek miatt

vizsgálat Színművészeti Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Marton Lászlót ért vádak miatt indul vizsgálat a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, hogy kiderítsék, történt-e valaha zaklatás az intézet falain belül. 

Néhány napja vallott Sárosdi Lilla arról, hogyan zaklatta őt Marton László, majd több nő is csatlakozott hozz. Összesen nyolc nő állítja, hogy a neves rendező molesztálta őket. A Vígszínház főrendezője a botrány kirobbanása után lemondott, és az egyetemi állását is visszaadta. A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetője belső vizsgálatot indított, hogy kiderítse, valaha zaklattak-e valakit az intézmény falain belül.

Belső vizsgálatot indít a Színművészeti Egyetem Forrás: Wikipédia

"Kezdeményeztem egy olyan belső vizsgálatot, amelynek célja annak feltárása, hogy az elmúlt években bármilyen zaklatási eset előfordult-e az egyetemen" - írta az origo kérdésére Csizmadia Tibor, az egyetem vezetője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.