Már megszoktuk az évtizedek alatt, hogy a nyuszis magazin címplaján mindig egy elképesztően szexi bombázó pózol. Mégsem olyan furcsa, hogy ezúttal egy férfi néz visszaránk a magazin első lapjáról. 

Playboy magazint nem ma láttunk először, ugyanis az újság már 64 éve töretlen sikerrel van a piacon. Mind amellett, hogy fontos és értékes cikkek jelennek meg benne, a címlapon, illetve a belső oldalakon pózoló szépségek igen nagy hatást gyakorolnak az olvasókra. 

Nem is fordult elő, a több, mint 6 évtized alatt, hogy a címlapról ne egy dögös szexistennő kacsintson vissza ránk. Egészen mostanáig. Ugyanis a november/decemberi szám első oldalán nem más látható, mint a magazin alapítója, Hugh Hefner. 

Soha nem fordult még elő, hogy férfi kerüljön a Playboy címlapjáraForrás: Playboy

Egyértelműen ezzel szeretnék tiszteletüket tenni a szeptemberben elhunyt híresség előtt, aki egy igen megosztó személyiség volt. Sokan szerették, sokan ki nem állhatták, de olyan ember nincs a világon, akinek ne lett volna róla véleménye. 

Így futott fel Hugh Hefner karrierje
Mindannyian tudjuk, hogy Hugh Hefner neve egyenlő a Playboy magazinnal. De vajon hogyan kezdődött minden, és minek köszönhető a szexmogul sikere? Olvass tovább itt...