Hugh Hefner került a Playboy címlapjára

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
Playboy Hugh Hefner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már megszoktuk az évtizedek alatt, hogy a nyuszis magazin címplaján mindig egy elképesztően szexi bombázó pózol. Mégsem olyan furcsa, hogy ezúttal egy férfi néz visszaránk a magazin első lapjáról. 

Playboy magazint nem ma láttunk először, ugyanis az újság már 64 éve töretlen sikerrel van a piacon. Mind amellett, hogy fontos és értékes cikkek jelennek meg benne, a címlapon, illetve a belső oldalakon pózoló szépségek igen nagy hatást gyakorolnak az olvasókra.

Nem is fordult elő, a több, mint 6 évtized alatt, hogy a címlapról ne egy dögös szexistennő kacsintson vissza ránk. Egészen mostanáig. Ugyanis a november/decemberi szám első oldalán nem más látható, mint a magazin alapítója, Hugh Hefner.

Soha nem fordult még elő, hogy férfi kerüljön a Playboy címlapjára Forrás: Playboy

Egyértelműen ezzel szeretnék tiszteletüket tenni a szeptemberben elhunyt híresség előtt, aki egy igen megosztó személyiség volt. Sokan szerették, sokan ki nem állhatták, de olyan ember nincs a világon, akinek ne lett volna róla véleménye.

Így futott fel Hugh Hefner karrierje

Mindannyian tudjuk, hogy Hugh Hefner neve egyenlő a Playboy magazinnal. De vajon hogyan kezdődött minden, és minek köszönhető a szexmogul sikere? Olvass tovább itt...

A rusnyázós lány, Megyeri Csilla elárulta, mi az, ami mű rajta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-a-rusnyazos-lany-megyeri-csilla-elarulta-mi-az-ami-mu-rajta-video.htmlKi gondolta volna, hogy a rusnyázós műsorvezető, Megyeri Csilla valóban celebbé avanzsál. A fiatal, szókimondó, fület sértően beszélő lány először az Édes életben tűnt fel, hamarosan pedig az Ázsia Expresszben is szerepelni fog, valamint Ördög Nóra műsorába is meghívást kapott. Utóbbiban sok minden kiderült róla...TV + SztárokOrigoNagy Sanyi, színész megmutatta új szerelmét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-nagy-sanyi-megmutatta-uj-szerelmet-foto.htmlNagy Sanyi Gubik Petrával való szakítása után nem mutatkozott nyilvánosan egyetlen nővel sem, ám új kedvesét, Rékát most megmutatta.TV + Sztárok--Kasza Tibi elárulta, mikor száll ki a média világábólhttp://www.life.hu/sztarok/20171101-kasza-tibi-elarulta-mikor-szall-ki.htmlFriss házasként a család az első Kasza Tibi számára, így bármikor feladná karrierjét, ha így érezné helyesnek. TV + Sztárok--Sztárfocisták életével fenyegetőzik az Iszlám Államhttp://www.life.hu/sztarok/20171031-vilaghiru-focistak-eletevel-fenyegetozik-az-iszlam-allam.htmlAz oroszországi világbajnokságra látogatókat az Iszlám Állam döbbenetes és vérfagyasztó plakátokkal riogatja. TV + Sztárok--Kiskorú zaklatásával vádolják Kevin Spaceyt http://www.life.hu/sztarok/20171031-kevin-spacey-t-kiskoru-zaklatasaval-vadolnak.htmlElképesztő vádakkál illetik a híres színészt. A sztár tagadja az állításokat, ő nem emlékszik ilyenekre. TV + Sztárok--Ennyit keresnek a legnagyobb sztárok naponta: Adele-tól Vilmos hercegighttp://www.life.hu/sztarok/20171031-ennyit-keresnek-a-legnagyobb-sztarok-naponta.htmlA legnagyobb sztároknak már akkor is gyarapszik a bankszámlája, ha meg sem mozdulnak. David Beckham, Adele vagy éppen Jennifer Lawrence is milliókat kaszál anélkül, hogy dolgozna. Íme, egy lista az összegekről. Most kiderül, ki mennyit tesz zsebre! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.