Szívrohamban halt meg egy 17 éves focista, Joel Lobanzo Belgiumban

halál szívroham focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt edzés közben egy 17 éves focista Belgiumban. Joel Lobanzo gyors és szakszerű segítséget kapott, de nem tudták már megmenteni. 

Lobanzo az U19-esek edzésén vett részt, amikor rosszul lett: szívrohamot kapott.

A Royal Antwerp közleménye szerint a focista azonnal szakszerű segítséget kapott, újraélesztését már az edzők elkezdték, az orvosok pedig egy napon át küzdöttek az életben tartásáért, ám minden erőfeszítés ellenére sem tudták megmenteni - írja a Blikk.

Meghalt Keith Wilder énekeshttp://www.life.hu/kult/20171102-meghalt-keith-wilder-enekes-a-heatwave-tagja.htmlHalálhírét családja képviseletében unokatestvére, Billy Jones jelentette be. A zenész 65 éves volt. KultThinkstockÍgy búcsúzott Révész Sándor Som Lajostólhttp://www.life.hu/kult/20171102-igy-bucsuzott-revesz-sandor-som-lajostol-facebook-posztban.htmlRévész Sándor Facebook-posztban búcsúzott zenésztársától, a a hétfőn elhunyt Som Lajostól. A Piramis énekese többek között arról is ír, hogy pályakezdőként igazi példaképének tekintette őt. KultOrigo50 éves Hollywood legszélesebb mosolya: Julia Roberts karrierjének legemlékezetesebb szerepeihttp://www.life.hu/kult/20171028-az-50-eves-julia-roberts-karrierjenek-legemlekezetesebb-szerepei.htmlA mai napon ünnepli jubileumi, félszázadik születésnapját az a filmcsillag, akinek a mosolyába a kilencvenes években a fél világ beleszeretett, aki jó darabig Hollywood legmagasabban fizetett színésznőjének számított, és akinek számos emlékezetes alakítás fűződik a nevéhez. Összeválogattuk a kedvenc és legfontosabbnak tartott Julia Roberts-filmjeinket. Kult--Fáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott arról, hogy Marton László zaklatja a színésznőket http://www.life.hu/kult/20171025-fay-miklos-szerint-eszenyi-eniko-tudott-arrol-hogy-marton-laszlo-zaklatja-a-szinesznoke.htmlLevelet írt a Vígszínház bérleteseinek Eszenyi Enikő, amelyben az áll, hogy mindannyiukat megdöbbentették a hírek, és az alatt a 35 év alatt, amióta a Vígszínházban dolgozik, nem értesült Marton László szexuális zaklatásairól vagy ehhez hasonló esetekről. Fáy Miklós szerint Eszenyi Enikő tudott arról, hogy a főrendező zaklatja a színésznőket. A kritikus saját weboldalán tette hozzá a magáét a botrányos történethez: Kult--Szexuális zaklatás és a mozi: amikor a vásznon is megjelennek a titkos bűnök (18+)http://www.life.hu/kult/20171021-szexualis-zaklatas-es-a-mozi-amikor-a-vasznon-is-megjelennek-a-titkos-bunok.htmlMással sincsenek tele manapság a hírek, mint az egész Hollywoodot felforgató, Weinstein-féle szexuális zaklatási botránnyal, aminek a hullámai már Magyarországot is elérték. Ennek kapcsán úgy éreztük, ideje összegyűjtenünk azokat a nevezetes filmes momentumokat, amikor hasonló esetek magán a mozivásznon is megjelentek. Köztük egy olyannal, amit egy konkrét Weinstein-zaklatás ihletett. KultOrigoMeghalt Gord Downie, a Tragically Hit kanadai rockegyüttes énekesehttp://www.life.hu/kult/20171018-meghalt-gord-downie-a-tragically-hit-kanadai-rockegyuttes-enekese.htmlMeghalt Gord Downie, a Tragically Hit kanadai rockegyüttes énekese, dalszerzője, aki a kanadai nemzeti identitás kitörölhetetlen részévé vált a kisvárosokról, a kanadai irodalomról és a jégkorongról írt dalaival. Kult--





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.