Vilmos és Harry herceg is szerepelhet az új Star Wars-epizódban

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Star Wars Vilmos herceg mozi Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban - osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter. Senki sem gondolta, hogy a hercegeket egyszer mozifilben láthatjuk majd.

Augusztusban a Star Wars: Az utolsó jedik sztárja, John Boyega hintette el az információt, hogy amikor Vilmos és Harry herceg áprilisban meglátogatta a Pinewood filmstúdióban zajló forgatást, rohamosztagosnak öltözve be is ugrottak egy jelenetbe. Rajtuk kívül állítólag Tom Hardy is vállalt egy felvételt, a Take That énekese, Gary Barlow pedig el is árulta, hogy márciusban forgatott a filmben.
A hollywoodi szaklap szerint Vilmos és Harry herceg, valamint Hardy és Barlow együtt tűnnek majd fel a sci-fiben: a Finnt alakító Boyegát kísérik majd egy liftben rohamosztagosként.

Vilmos herceg és Harry herceg - Hamarosan rohamosztagoskén láthatjuk őket Forrás: AFP/Justin Tallis

Boyega ezt a lap által szervezett, színészekkel folytatott kerekasztal-beszélgetésen meg is erősítette. Mint mondta, a hercegekkel együtt forgatni inkább szórakoztató volt számára, mint félelmetes, mindenesetre nagyszerű élményként festette le.

A Star Wars: Az utolsó jedik című filmet december 14-től játsszák a magyar mozikban. Az űreposz új részének forgatókönyvíró-rendezője Rian Johnson, a szereposztásban Daisey Ridley, Mark Hamill, Adam Driver, Benicio del Toro és Laura Dern is látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.