Szomorú hírt közölt a pápa a hívekkel: élete utolsó szakaszában jár

Forrás: MTI/EPA/Maurizio Brambatti -
halál pápa XVI. Benedek pápa levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kézzel írott levelet küldött az egyik olasz lapnak XVI. Benedek pápa, aki elárulta, ereje lassan fogyatkozik, élete utolsó szakaszában jár.

2013-ban idős korára és fogyatkozó erejére hivatkozva mondott le a pápaságról XVI. Benedek pápa. Azóta rengetegen aggódnak érte és érdeklődnek hogyléte felőle. A katolikus egyház egykori feje most kézzel írt levelet küldött a Corriere della Sera olasz lapnak, amelyben arról tájékoztatta híveit, hogy jelenleg élete utolsó szakaszában jár, ereje lassan fogyatkozik, és ahogyan ő fogalmaz, lélekben már zarándokúton van az otthon felé.

A most 90 éves XVI. Benedek pápa megköszönte az érdeklődést, mint írja, soha nem gondolta volna, hogy ekkora szeretet veszi majd közül és ez segít neki átvészelni a nehezebb időszakokat – számolt be róla a Vatican News.

XVI. Benedek és Ferenc pápa Forrás: MTI/EPA/Maurizio Brambatti
Pataky Attila őszinte vallomása: sokat csajoztunk annak idejénhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-pataky-attila-oszinte-vallomasa-sokat-csajoztunk-annak-idejen.html44 éve töretlen az Edda sikere, a zenekar ebből az alkalomból egy új albumot is megjelentet. Pataky Attila most a kezdeti évekre emlékezett vissza. TV + Sztárok--Erre nem voltak felkészülve: csődbe ment Fördős Zéék vállalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20180209-csodbe-ment-fordos-zeek-vallalkozasa.htmlÉlete nehéz időszakáról vallott Fördős Zé: a gasztroblogger elárulta, néhány évvel ezelőtt csődbe ment családi vállalkozásuk. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA Dal: szakértők is megszólaltak a plágiumbotránnyal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-dal-szakertok-is-megszolaltak-a-plagiumbotrannyal-kapcsolatban.htmlFolytatódik a plágiumgyanúba keveredett Yesyes zenekar ügye, immár szakértők is megszólaltak azzal kapcsolatban, valóban dallopás történt-e A Dal című műsorban. TV + SztárokOrigoA liftben szelfizett Liptai Claudia és Tilla - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180209-a-liftben-szelfizett-liptai-claudia-es-tilla-foto.htmlEgy liftben szelfizett Till Attila és Liptai Claudia. A két műsorvezető ezúttal egy rendezvényen találkozott újra. TV + SztárokOrigoJ.Lo diktálja a szabályokat: csak így hajlandó hozzámenni pasijáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20180208-j-lo-diktalja-a-szabalyokat-csak-igy-hajlando-hozzamenni-pasijahoz.htmlJennifer Lopez csak akkor hajlandó újra férjhez menni, ha jövendőbelije minden kívánságát és elképzelését teljesíti. TV + Sztárok--Camilla hercegné lányát is meghívták Harry herceg májusi esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180208-camilla-hercegne-lanyat-is-meghivtak-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojere.htmlÚgy tűnik, Camilla hercegné korábbi házasságából született lánya, Laura Lopes is ott lesz Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.