Kiakadtak A Dal nézői: nem mindenki elégedett a továbbjutókkal

A Dal 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már megírtuk, megvannak A Dal első elődöntőjének továbbjutói. Süle Zsolt (dala: Zöld a május), Dánielfy Gergely (Azt mondtad), Heincz Gábor BIGA (Good Vibez) és a Leander Kills (Nem szól harang) jutottak be a fináléba, később négy produkció még jön hozzájuk, és nyolcuk között dől el, hogy ki utazik Portugáliába az Eurovíziós Dalfesztiválra. Dánielfy Gergely lett az év felfedezettje. 

A zsűri és a nézők döntése azonban nem mindenkinek tetszett, ahogy minden versenynél lenni szokott, az elégedetlenek bundát emlegetnek, és a műsor Facebook-oldalán adtak hangot véleményüknek.

A legmarkánsabb hozzászólásokból válogattunk, még többet A Dal Facebook-oldalán olvashatsz.

Attól, hogy a portugál megnyerte tavaly azzal a szarral nem kell lecopyznunk egy pont ugyanolyan hatású fossal azt a dalt....Komolyan, első két helyen az állt :D Majdnem elaludtam mindkettőn :D Szép és jó a Dánielffy dala, DE ! Miért van mindenki ettől annyira szétcsapva? Szép és jó, de MIÉRT? Süle Zsolt, szintén, tök jó, de nem EUROVÍZIÓRA VALÓ!!!!! Döntsük már el, hogy Magyarországnak választunk dalt, vagy Európának????? Mert ezek közül az első két helyen végzett, nem Európa képes, tényleg senki ne értsen félre, tetszik mindkettő.... DEMIÉRT???? Nem hasaltam el tőle annyira, mint egy Loreentól vagy egy Emmelie De Forest-től.... nevetséges....

Ez a zsűri egy vicc... Látszik, hogy nem értik az Eurovíziós dalfesztivál lényegét...no komment

Tiszta gáz ez a műsor! A szarok továbbjutnak a jók kiesnek! Miért az szerint kell pontozni, h a zsűrinek melyik stílus tetszik?

Fantasztikus, hogy Gulyás Rolandnak mekkora fantábora van. Na meg az is, hogy ezek nagyrészt vagy fiatal, vagy idős hölgyek. Gondolom Roland valami X-faktor vagy másfajta tehetségkutató termése. Meg is értem a rajongótáborát, mert a hangja tényleg fantasztikus, na meg még jól is néz ki, de az tény, hogy a dala, az angolja és az előadása is alul maradt a 4 továbbjutóéhoz képest. Örülök, hogy a zsűrinek nem jött be a Leander akusztikus témája, mert így legalább Biga továbbjuthatott. Már alig várom a jövő heti adást, ott azért nem lesz ennyire egyértelmű a továbbjutók kiléte.

Tényleg nem értem, hogy miért tesznek ebbe a műsorba olyan dalokat, amelyek abszolút nem valóak az Euroviziora ! Már korábban is írtam, hogy külön műsor kellene az új felfedezettek, új dalok bemutatására ! Ki tudja elképzelni pl. Süle Zsolt előadását külföldi színpadon ? De, most tényleg ! Miért csinálja ezt a zsűri ?????? A 30-ból jó, ha 5-öt összetudnék szedni ! A kiesettekről jobb nem beszélni ! Egy- két előadó kivételével !

Mi a jóságos búbánatot hallanak Süle Zsoltban? Ki ez? Miért énekel tájszólással? Túl van tolva ez a dal, ahogy BIGA hót unalmas szerzeménye is. Dánielffy az értékelhető ebből a tovább jutott körből, mert nekem a nagyon nemzetire fabrikált Leanderes dal sem annyira jön be. De még ha ők jutnának ki, legalább valamilyen lenne, ellenben ez a Süle meg Heinz semmi, tucat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.